صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
اسرار خوراكی ها
اسرار خوراكی ها
در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.
ماش
ماش، در برنامه غذایی روزانه، جزومهم ترین منابع تامین پروتئین گیاهی است و ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد.
میزان اسیدفولیك ماش بسیار بالاست
ماش برای پیشگیری از بیماری های قلبی -عروقی بسیار مفید است.
- پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ومصرفش به افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم كه خاصیت آنتی اكسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری های مزمن می شود.
- این ماده غذایی كاهش دهنده قند و چربی خون است
ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ضمن اینكه زودهضم هم هست و از آنجا كه ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی ها هم توصیه می شود. البته بهتر است كه این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود.
یادتان باشد كه استفاده از آن به این شكل خواص ماش را چند برابر می كند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می شود همه مواد مغذی به خصوص آهن در دسترس افزایش یابد پس برای مبتلایان به كم خونی بسیار مفید است. مصرف ماش هیچ گونه ممنوعیتی برای هیچ كس ندارد اما كسانی كه اسیداوریك یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را كه پورین گیاهی دارند، محدود كنند. البته تركیبات پورینی در ماش نسبتا كم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود كاملا حذف كنند؛ بلكه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن كفایت می كند.
بادام
بادام ها حاوی مقادیر قابل توجهی از نوعی اسیدآمینه موسوم به آرجینین هستند كه این اسید آمینه در آرام كردن عروق خونی و تقویت جریان خون موثر است. همچنین سایر مواد خوراكی حاوی این اسید آمینه سودمند شامل نخودفرنگی، ماهی آزاد و گندم هستند.
چربی موجود در بادام از جنس همان چربی است كه درروغن زیتون یافت می شود و به همین خاطر برای سلامت قلب مفید است.
- بادام می تواند میزان كلسترول بد خون را پایین آورده و خطر بروز امراض قلبی را كاهش دهد.
-بادام همچنین برای درمان زخم روده، مثانه و اسهال مفید بوده و بادام بو داده برای تقویت معده موثر است.
-بادام بسیار بیشتر از جو یا حتی اسفناج، ذخیره منیزیم دارد.
بادام در واقع یك منبع غذایی پرچرب است كه برخلاف دیگر غذاهای چرب نه تنها برای سلامتی خطری ندارد، بلكه آن را تضمین می كند. بادام دارای منیزیم و پتاسیم است.هنگامی كه به مقدار كافی منیزیم در بدن باشد در خون جریان می یابد و اكسیژن و مواد مغذی را سریع تر حمل می كند و از افزایش ضربان قلب پیشگیری می كند. این گیاهان در داروهای شیمی درمانی و داروهای قدیمی استفاده می شود. این گیاهان مفید از عود بیماری نیز پیشگیری می كند.
دارچین
- دارچین كلیه را گرم می كند، ضعف كمر و پاها را از بین می برد وكم خونی را درمان می كند .
-دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است
-از تشكیل لخته های خونی جلوگیری می كند و دارای خواص ضدباكتریایی و ضدالتهابی است.
میزان مصرف: روزانه یك چهارم تا نصف قاشق چایخوری معادل 1الی 2 میلی گرم كافی است تا میزان تری گلیسیرید و كلسترول خونتان 12 الی 30 درصد كاهش یابد.
نقل از :کیهان
کد:
2156
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
بازدید:
5875
ساعت:
8:39 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
4
برنامهریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
5
اگروفود سیام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید
۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
6
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی تا ۱۵ اسفند
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
7
حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
8
بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی
۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9
وزیر جهاد کشاورزی ظریف را به تماشای منصور دعوت کرد
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
10
شرط دریافت معافیت گمرکی اعلام شد
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر
11
ماشینسازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن…..
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دوری از اضافه وزن در رستوران
از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...
برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید
بررسیهای جدید نشان میدهد افرادی که در مرز ابتلا ...
غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟
یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی
اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایتهای شایع خانمهای باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تنساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیههایی کاربردی دارد.
روزانه چقدر میوه بخوریم؟ + جدول راهنما
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه زیاده روی در مصرف نوبرانه ها موجب بروز دل درد می شود، توصیه کرد: افراد روزانه 2 تا 3 واحد میوه با رعایت تنوع در بین وعده های غذایی مصرف کنند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش
«هل» به عنوان طعمدهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است