اسرار خوراكی ها


در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.

ماش
ماش، در برنامه غذایی روزانه، جزومهم ترین منابع تامین پروتئین گیاهی است و ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد.
میزان اسیدفولیك ماش بسیار بالاست
ماش برای پیشگیری از بیماری های قلبی -عروقی بسیار مفید است.
- پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ومصرفش به افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم كه خاصیت آنتی اكسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری های مزمن می شود.
- این ماده غذایی كاهش دهنده قند و چربی خون است
ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ضمن اینكه زودهضم هم هست و از آنجا كه ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی ها هم توصیه می شود. البته بهتر است كه این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود.
یادتان باشد كه استفاده از آن به این شكل خواص ماش را چند برابر می كند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می شود همه مواد مغذی به خصوص آهن در دسترس افزایش یابد پس برای مبتلایان به كم خونی بسیار مفید است. مصرف ماش هیچ گونه ممنوعیتی برای هیچ كس ندارد اما كسانی كه اسیداوریك یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را كه پورین گیاهی دارند، محدود كنند. البته تركیبات پورینی در ماش نسبتا كم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود كاملا حذف كنند؛ بلكه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن كفایت می كند.
بادام
بادام ها حاوی مقادیر قابل توجهی از نوعی اسیدآمینه موسوم به آرجینین هستند كه این اسید آمینه در آرام كردن عروق خونی و تقویت جریان خون موثر است. همچنین سایر مواد خوراكی حاوی این اسید آمینه سودمند شامل نخودفرنگی، ماهی آزاد و گندم هستند.
چربی موجود در بادام از جنس همان چربی است كه درروغن زیتون یافت می شود و به همین خاطر برای سلامت قلب مفید است.
- بادام می تواند میزان كلسترول بد خون را پایین آورده و خطر بروز امراض قلبی را كاهش دهد.
-بادام همچنین برای درمان زخم روده، مثانه و اسهال مفید بوده و بادام بو داده برای تقویت معده موثر است.
-بادام بسیار بیشتر از جو یا حتی اسفناج، ذخیره منیزیم دارد.
بادام در واقع یك منبع غذایی پرچرب است كه برخلاف دیگر غذاهای چرب نه تنها برای سلامتی خطری ندارد، بلكه آن را تضمین می كند. بادام دارای منیزیم و پتاسیم است.هنگامی كه به مقدار كافی منیزیم در بدن باشد در خون جریان می یابد و اكسیژن و مواد مغذی را سریع تر حمل می كند و از افزایش ضربان قلب پیشگیری می كند. این گیاهان در داروهای شیمی درمانی و داروهای قدیمی استفاده می شود. این گیاهان مفید از عود بیماری نیز پیشگیری می كند.
دارچین
- دارچین كلیه را گرم می كند، ضعف كمر و پاها را از بین می برد وكم خونی را درمان می كند .
-دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است
-از تشكیل لخته های خونی جلوگیری می كند و دارای خواص ضدباكتریایی و ضدالتهابی است.
میزان مصرف: روزانه یك چهارم تا نصف قاشق چایخوری معادل 1الی 2 میلی گرم كافی است تا میزان تری گلیسیرید و كلسترول خونتان 12 الی 30 درصد كاهش یابد.
نقل از :کیهان

کد: 2156 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 5644 ساعت: 8:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
2 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
3 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
4 پرداخت ­تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
5 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
6 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
7 وزیر جهاد کشاورزی ظریف را به تماشای منصور دعوت کرد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
8 شرط دریافت معافیت گمرکی اعلام شد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر
9 ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
10 انعقاد ۲ قرارداد همکاری با تولیدکنندگان برتر ماشین آلات‌کشاورزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
11 چرا کشاورزان خانه نشین شدند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.