عرضه ماده اولیه داروهای آلزایمر و هپاتیت


محققان کشور اخیرا با اجرای پروژه تحقیقاتی با استفاده از یک روش نوین ماده اولیه داروی بیماریهای هپاتیت و آلزایمر بر پایه نانوذرات مغناطیسی را تولید کردند این ماده اولیه تاکنون از خارج وارد می‌شده است.

به گزارش لقمه، صدیقه خسروانی، مجری طرح و پژوهشگر دانشگاه تهران، فسفاتیدیل کولین را ماده اولیه صنایع دارویی و غذایی دانست و افزود: این ماده مخلوطی از مواد حاوی فسفو لیپیدها است و دارای کاربردهای وسیع در صنایع بهداشتی و آرایشی و همچنین صنایع غذایی است.

وی با بیان اینکه با توجه به کاربردهای وسیع این ماده تاکنون از خارج وارد می‌شده است، اظهار داشت: با اجرای تحقیقاتی در این زمینه با استفاده از یک روش جدید اقدام به تولید فسفاتیدیل کولین با استفاده از نانو ذرات مغناطیسی کردیم.

خسروانی به بیان نحوه تولید این ماده پرداخت و یادآور شد: با توجه به ساختار فسفولیپیدها اقدام به پوشش‌دار کردن نانو ذرات مغناطیسی کردیم و پس آن با استفاده از سامانه‌ای که برای این منظور طراحی کردیم، واکنش‌های شیمیایی لازم انجام شد.

مجری طرح با تاکید بر اینکه در نهایت ماده اولیه فسفاتیدیل کولین خالص تولید شد، اضافه کرد: خلوص این ماده حدود 80 درصد است.

وی نانوذرات مغناطیسی مورد استفاده در این ماده را نانو ذرات اکسید آهن دانست و یادآور شد: نانو ذرات مورد استفاده در این پروژه که طی فرآیندی آن را تولید کردیم، کاملا ایمن هستند و از نظر زیستی آسیبی به بدن وارد نمی‌‌کند.

خسروانی در این باره توضیح داد: نانو ذرات آهن تولید شده به گونه‌ای تولید شده که قادر به تنظیم میزان آهن بدن است.

وی نوع پوشش‌‌های این نانو ذرات را پوشش‌های زیستی دانست و اضافه کرد: در این راستا می‌توان از پوشش‌های پلیمری، مواد آلی و معدنی استفاده کرد و در این طرح از پوشش های زیستی هم‌جنس استخوان بدن استفاده شد.

این محقق با بیان اینکه این نانو ذرات به عنوان جاذب ناخالصی‌ها در این ماده به کار برده شده است، خاطر نشان کرد: با توجه به خواصی که ماده اولیه فسفاتیدیل کولین تولید شده دارد از آن می توان در تولید برخی از داروها مانند داروهای درمان بیماران مبتلا به هپاتیت و آلزایمر می توان استفاده کرد.

خسروانی با بیان اینکه این ماده در صنعت بهداشتی نیز کاربرد دارد، یادآور شد: این ماده می تواند در تولید داروهایی برای تزریق چربی در زیر پلک نیز استفاده شود ضمن آنکه در تولید کرم‌ها و لوسیون‌ها نیز به کار می‌رود.

وی با بیان اینکه این ماده در فاز پایلوت تولید شده است، گفت: این طرح قابلیت تولید صنعتی تولید هزار لیتر را دارد.


نقل از :مهر

کد: 2238 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 3156 ساعت: 10:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
6 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.