صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
>
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان میتوانند برای تسریع در فرآیند نمونهبرداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکتهای تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر افزود: به منظور تسریع و تسهیل در انجام فرآیند نمونهبرداری از کالاهای اساسی، متقاضیان میتوانند علاوه بر ارائه درخواست رسمی به معاونت غذا و دارو، از خدمات شرکتهای دارای صلاحیت استفاده کنند.
وی با اشاره به معرفی دو شرکت مجاز در این مرحله، گفت: شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) و شرکت بینالمللی بازرسی کالای تجاری (IGI) به عنوان شرکتهای تأیید شده معرفی شدهاند که امکان همکاری با آنها برای انجام نمونهبرداری فراهم شده است.
بهفر تأکید کرد: انجام نمونهبرداری از سوی شرکتهای مذکور باید با حضور نماینده معاونت غذا و دارو انجام شود و صورت جلسه رسمی نمونهبرداری طبق ضوابط و مقررات تنظیم و به همراه کالا به معاونت مربوطه ارائه گردد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی خاطرنشان کرد: این دستورالعمل طی نامهای رسمی به معاونتهای غذا و داروی استان هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز و منطقه آزاد چابهار ابلاغ شده است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15854
تاریخ نشر:
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
بازدید:
40
ساعت:
10:12 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
2
رقابتیشدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخگذاری
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4
536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5
افزایش کیفیت گندمهای داخلی در پی انتشار دستورالعمل خرید تضمینی گندم
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۹ خرداد
6
راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
7
تعداد بستریهای کرونا به پائینترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
8
دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد به شبکه بانکی ابلاغ شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9
خطر کاهش صادرات در سال جاری جدی است
۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
10
نحوه صحیح نوشیدن آب از امام علی (ع)
۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان
یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...
کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...
تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری
كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول
پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟
توصیه تمام متخصصان علم تغذیه و پزشكان این است كه تا میتوانید مواد غذایی با کیفیتتر بخورید.
جوشاندن آب معدنی ممنوع!
کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" میشود که سرطانزا است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است