دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی


مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر افزود: به منظور تسریع و تسهیل در انجام فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، متقاضیان می‌توانند علاوه بر ارائه درخواست رسمی به معاونت غذا و دارو، از خدمات شرکت‌های دارای صلاحیت استفاده کنند.
 
وی با اشاره به معرفی دو شرکت مجاز در این مرحله، گفت: شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) و شرکت بین‌المللی بازرسی کالای تجاری (IGI) به عنوان شرکت‌های تأیید شده معرفی شده‌اند که امکان همکاری با آنها برای انجام نمونه‌برداری فراهم شده است.
 
بهفر تأکید کرد: انجام نمونه‌برداری از سوی شرکت‌های مذکور باید با حضور نماینده معاونت غذا و دارو انجام شود و صورت جلسه رسمی نمونه‌برداری طبق ضوابط و مقررات تنظیم و به همراه کالا به معاونت مربوطه ارائه گردد.
 
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی خاطرنشان کرد: این دستورالعمل طی نامه‌ای رسمی به معاونت‌های غذا و داروی استان هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و منطقه آزاد چابهار ابلاغ شده است. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15854 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير بازدید: 339 ساعت: 10:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
2 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 افزایش کیفیت گندم‌های داخلی در پی انتشار دستورالعمل خرید تضمینی گندم ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۹ خرداد
6 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
8 دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد به شبکه بانکی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9 خطر کاهش صادرات در سال جاری جدی است ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
10 نحوه صحیح نوشیدن آب از امام علی (ع) ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.