دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی


مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر افزود: به منظور تسریع و تسهیل در انجام فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، متقاضیان می‌توانند علاوه بر ارائه درخواست رسمی به معاونت غذا و دارو، از خدمات شرکت‌های دارای صلاحیت استفاده کنند.
 
وی با اشاره به معرفی دو شرکت مجاز در این مرحله، گفت: شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) و شرکت بین‌المللی بازرسی کالای تجاری (IGI) به عنوان شرکت‌های تأیید شده معرفی شده‌اند که امکان همکاری با آنها برای انجام نمونه‌برداری فراهم شده است.
 
بهفر تأکید کرد: انجام نمونه‌برداری از سوی شرکت‌های مذکور باید با حضور نماینده معاونت غذا و دارو انجام شود و صورت جلسه رسمی نمونه‌برداری طبق ضوابط و مقررات تنظیم و به همراه کالا به معاونت مربوطه ارائه گردد.
 
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی خاطرنشان کرد: این دستورالعمل طی نامه‌ای رسمی به معاونت‌های غذا و داروی استان هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و منطقه آزاد چابهار ابلاغ شده است. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15854 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير بازدید: 296 ساعت: 10:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
2 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 افزایش کیفیت گندم‌های داخلی در پی انتشار دستورالعمل خرید تضمینی گندم ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۹ خرداد
6 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
8 دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد به شبکه بانکی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9 خطر کاهش صادرات در سال جاری جدی است ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
10 نحوه صحیح نوشیدن آب از امام علی (ع) ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.