بهبود قدرت حرکت با مصرف شیر از کودکی


تحقیقات جدید در انگلیس نشان می‌دهد که مصرف شیر از کودکی قدرت بدنی و حرکتی افراد را بهبود می‌بخشد.

به گزارش لقمه، نشریه Age & Aging نوشت: تحقیقات جدید در انگلیس حاکی است: عادت مصرف شیر از کودکی می تواند فواید سلامتی زیادی برای افراد در طول عمر داشته باشد و توانمندی و قدرت بدنی را بهبود بخشیده و تعادل جسم را بالاتر ببرد.

محققان در جریان تحقیقات خود دریافتند: مصرف روزانه یک لیوان شیر در روز با راه رفتن سریعتر به میزان 5 درصد در ارتباط است و ضعف تعادل را در بزرگسالی به میزان 25 درصد کاهش می دهد.

تیم تحقیقات از اطلاعات تاریخی مربوط به ر‍ژیم های غذایی بیش از 1500 مرد 62 تا 86 ساله کمک گرفت که در دو تحقیقات گسترده درباره عادت های غذایی در کودکی شرکت کرده بودند.

تیم تحقیقات تاثیر ر‍ژیم غذایی این افراد در کودکی بویژه لبنیات، پروتئین، کلیسم و چربیها را بر عملکرد کنونی و قدرت حرکتی آنها در بزرگسالی ارزیابی کرد.

محققان این افراد را تحت یک سری آزمایش ها درباره فعالیت هایشان از جمله راه رفتن و قدرت بلند شدن و نشستن و آزمایش سنجش تعادل بدن قرار دادند.

این تحقیقات نشان داد: مصرف غذاهای حاوی کلسیم و پروتئین و لبنیات در کودکی با قدرت حرکتی در بزرگسالی در ارتباط است.

محققان همچنین دریافتند: کودکانی که در کودکی از نوشیدن شیر استقبال می کردند، این عادت خود را در بزرگسالی حفظ کردند که این امر فواید سلامتی زیادی برای آنها در طول زندگی به همراه دارد.


نقل از :فارس

کد: 2255 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر بازدید: 2196 ساعت: 10:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.