طرح خودکفایی تولید گوشت قرمز روی میز وزارت جهاد


مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران، گفت: در صورت تصویب طرح خودکفایی تولید گوشت قرمز، 30 درصد به میزان تولید این محصول افزوده می شود.

به گزارش لقمه، سعید سلطانی سروستانی در خصوص وضعیت طرح خودکفایی در تولید گوشت قرمز، اظهارداشت: طرح خودکفایی در تولید گوشت قرمز هم اکنون در دست معاونت امور دام وزارت جهادکشاورزی قرار دارد.
وی افزود: پس از بررسی های طرح مذکور توسط معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی این طرح در ستاد تنظیم بازار کشور ارائه خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران با بیان اینکه درصورت تصویب طرح خودکفایی در تولید گوشت قرمز در مجموع 30 درصد به میزان تولیدات این محصول افزوده خواهدشد، گفت: در حقیقت با اجرای این طرح علاوه بر تامین 10 درصد گوشت قرمزی که هم اکنون از خارج کشور وارد می شود میزان تولیدات گوشت قرمز در کشور 20 درصد افزایش خواهد یافت.

وی صادرات گوشت قرمز را مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه به افزایش میزان تولیدات گوشت قرمز در کشور پس از اجرای طرح خودکفایی در تولید گوشت قرمز می توانیم گوشت مازاد بر مصرف بازار را به کشورهای دیگر به ویژه کشورهای عربی صادر کنیم.


نقل از :مهر

کد: 2375 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 2057 ساعت: 4:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شغل‌های چاق کننده را بشناسید محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...