تشویق شهروندان برای استفاده از محصولات سالم


معاون خدمات شهری شهردار تهران نیز هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عنوان کرد.

به گزارش لقمه، مجتبی عبداللهی، معاون خدمات شهری شهردار تهران نیز هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عنوان کرد و گفت: «ضمن تشویق شهروندان به استفاده از این محصولات هدف دیگر برگزاری این نمایشگاه حمایت از تولید کنندگان محصولات ارگانیک و طبیعی است. در تلاش هستیم استفاده از این محصولات نیز در جامعه به یک فرهنگ تبدیل شود.»

عبداللهی تاكید كرد: «نتیجه استفاده از این محصولات قطعا در سلامت افراد جامعه موثر است.» او یاد آور شد: «در حال حاضر 35 درصد از محصولات تولیدکنندگان این محصولات در میادین میوه و تره‌بار تهران توزیع می‌شود. همچنین با در اختیار گذاشتن فضا و امکانات به‌طور مستقیم از این تولید کنندگان حمایت می‌کنیم.»

معاون خدمات شهری شهردار تهران توضیح داد: «در این جشنواره بیش از 100 شرکت تولید کننده حضور دارند. ضمن آنکه شهروندان نیز استقبال خوبی از اینگونه نمایشگاه‌ها دارند و درصدد هستیم تا با معرفی بهتر و بیشتر این محصولات به شهروندان تهرانی، فرهنگ استفاده از محصولات سالم را بیش از گذشته ترویج کنیم.»

معاون شهردار تهران گفت: «کیفیت بالای محصول و سلامت موادغذایی مهم‌ترین مولفه‌های سلامت شهروندان است و در صورتی که اطلاع رسانی مناسبی صورت بگیرد نه تنها تولید کنندگان بلکه مردم نیز استقبال خوبی از اینگونه محصولات خواهند داشت.»

او همچنین توضیح داد: «با توجه به اینکه این تولیدات هزینه‌های ویژه‌ای دارد محصولات کشاورزی ارگانیک 15 تا 20 درصد نسبت به محصولات عادی افزایش قیمت دارد.»


نقل از :تهران امروز

کد: 2619 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 1818 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.