تشویق شهروندان برای استفاده از محصولات سالم


معاون خدمات شهری شهردار تهران نیز هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عنوان کرد.

به گزارش لقمه، مجتبی عبداللهی، معاون خدمات شهری شهردار تهران نیز هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عنوان کرد و گفت: «ضمن تشویق شهروندان به استفاده از این محصولات هدف دیگر برگزاری این نمایشگاه حمایت از تولید کنندگان محصولات ارگانیک و طبیعی است. در تلاش هستیم استفاده از این محصولات نیز در جامعه به یک فرهنگ تبدیل شود.»

عبداللهی تاكید كرد: «نتیجه استفاده از این محصولات قطعا در سلامت افراد جامعه موثر است.» او یاد آور شد: «در حال حاضر 35 درصد از محصولات تولیدکنندگان این محصولات در میادین میوه و تره‌بار تهران توزیع می‌شود. همچنین با در اختیار گذاشتن فضا و امکانات به‌طور مستقیم از این تولید کنندگان حمایت می‌کنیم.»

معاون خدمات شهری شهردار تهران توضیح داد: «در این جشنواره بیش از 100 شرکت تولید کننده حضور دارند. ضمن آنکه شهروندان نیز استقبال خوبی از اینگونه نمایشگاه‌ها دارند و درصدد هستیم تا با معرفی بهتر و بیشتر این محصولات به شهروندان تهرانی، فرهنگ استفاده از محصولات سالم را بیش از گذشته ترویج کنیم.»

معاون شهردار تهران گفت: «کیفیت بالای محصول و سلامت موادغذایی مهم‌ترین مولفه‌های سلامت شهروندان است و در صورتی که اطلاع رسانی مناسبی صورت بگیرد نه تنها تولید کنندگان بلکه مردم نیز استقبال خوبی از اینگونه محصولات خواهند داشت.»

او همچنین توضیح داد: «با توجه به اینکه این تولیدات هزینه‌های ویژه‌ای دارد محصولات کشاورزی ارگانیک 15 تا 20 درصد نسبت به محصولات عادی افزایش قیمت دارد.»


نقل از :تهران امروز

کد: 2619 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 2026 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.