تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک


پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت: تنها 2 درصد عسل تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم، بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  رکنی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی در کارگاه آموزشی زنبورداری ارگانیک که صبح امروز در محل سازمان تعاون روستایی برگزار شد، اظهار داشت: در ارتباط با زیربخش های مختلف کشاورزی نگاه بر آن است که به سرعت با علوم و فنون روز به دنیا آشنا شویم،  در غیر این صورت از غافله عقب هستیم. 

 
وی با اشاره به موضوع اصل ارگانیک گفت: ارگانیک پدیده جوانی است که طی سالهای اخیر به سبب برگزاری نمایشگاه های این محصولات جلب توجه مردم را به همراه داشته اما این امر کافی نبوده و باید به سرعت تولید محصولات ارگانیک خود را افزایش دهیم.  
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بر اساس آمار بیش از 80 هزار تن تولید عسل داریم  و از نظر تعداد زنبور رتبه چهارم و در تولید عسل، رتبه هشتم در دنیا را به خود اختصاص داده‌ایم که این امر بیانگر کاهش متوسط تولید است. 
 
معاون امور تولیدات دامی با بیان اینکه تنوع تولیدات عسل از جمله ژله رویال نقش مهمی در اقتصادی کردن تولید دارد، بیان کرد: این امر تنها با آموزش کشاورزان حاصل می شود. 
 
وی با اشاره به اثرات تولید محصول ارگانیک درکشور عنوان کرد: اگرچه رفتن به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیک  با کاهش 30 الی 40 درصدی همراه بوده اما به سبب قیمت های بالای این محصولات، کاهش میزان تولید را جبران می نماید، ضمن آنکه درحفظ سلامت افراد محیط زیست و توسعه پایدار در بخش کشاورزی نقش بسزایی دارد. 
 
این مقام مسئول با بیان اینکه زنبور عسل حشره ای است که به یک مزرعه یک هکتاری اکتفا نمی‌کند، اظهار داشت: برای تولیدات عسل ارگانیک،  حداقل باید در شعاع 10 کیلومتری پروتکل‌های لازم را رعایت کنند. 
 
وی در خصوص آخرین وضعیت صادرات عسل گفت: در شرایط کنونی تنها 2 درصدعسل تولیدی معادل 1500 الی 1600 تن به بازارهای هدف صادر می شود اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم،  بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجود ندارد. 
 
به گفته رکنی تولید عسل ارگانیک نقش به سزایی در جهش میزان صادرات دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11090 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1588 ساعت: 12:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان مصرف آب میوه آب‌میوه‌های تازه سرشار از انواع ویتامین‌ها و املاح هستند و ارزش غذایی بالایی دارند.
آیا رژیم سیب و تخم‌مرغ لاغر می‌کند؟ رژیم غذایی «سیب» و کاهش 4 کیلوگرم وزن در 5 روز، رژیم لیمو و شکست دادن سرطان در 30 روز، با رژیم قارچ در هر 10 روز 3 کیلو لاغر شوید، رژیم تخم‌مرغ و عسل، رژیم قهوه، رژیم چای و خرما و .... این اسامی را بارها و بارها از زبان دوستان می‌شنویم یا در اینترنت می‌خوانیم.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟