معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک


ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگی و کوچکی میوه، سفت یا نرم بودن آن، رنگ و بوی آن و… اگر مایل به خرید میوه سالم هستید، متن زیر را بخوانید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه و به نقل از  صبای سلامت، میوه و سبزیجاتی را ارگانیک می گویند که در خاک لازم برای رشد آنها، به مدت سه سال از هیچ ماده شیمیایی استفاده نشده باشد. به عبارت بهتر خاک آن همیشه با مواد طبیعی، نظیر کمپوست گیاهی تقویت شده باشد. پس برای تهیه میوه ارگانیک، خاک کشاورزی هم باید ارگانیک باشد.
غذاهای ارگانیک، غذاهایی هستند که تمام مراحل رشد آنها با سیستم طبیعی هماهنگ باشد و در تولید آنها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر قارچ کش ها، علف هرز کش ها و… استفاده نشده باشد. این غذاها علاوه بر حفظ محیط زیست و صرفه اقتصادی بالا، که ناشی از عدم استفاده از سموم دفع آفات گیاهی است، برای سلامتی انسان نیز مفید هستند.
 
مصرف این غذاها برای کودکان و زنان باردار توصیه می شود. این غذاها به صورت مستقیم و غیرمستقیم ارگانیک می شوند:
 
۱- نوع مستقیم: اگر برای پرورش میوه و سبزی از مواد شیمیایی استفاده نشود و به جای آن از کودهای گیاهی و حیوانی استفاده شود، این محصول به طور مستقیم ارگانیک می شود.
 
۲- نوع غیرمستقیم: سبزی و علوفه ای که برای خوراک دام و طیور استفاده می شود، باید از نوع ارگانیک باشد تا بتوان از سلامت فرآورده (مثل شیر)، اطمینان حاصل کرد. از تمام غذاهای ارگانیک، تنها میوه ها و سبزی ها بر بدن انسان تاثیر مستقیم دارند. پس هنگام خرید آنها باید دقت فراوانی شود.
 

معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک

۱- سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند؛ یعنی نه خیلی پُررنگ تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.

۲- سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند؛ نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوه های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست.
 
۳- اندازه میوه های ارگانیک مناسب است، نه بزرگ تر از حد معمول و نه کوچک تر. در هنگام خرید مرکبات باید به این ویژگی توجه زیادی کرد. به خاطر داشته باشیم که همیشه میوه ی بزرگ، میوه خوش طعم و خوبی نیست.
 
۴- میوه های ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوه های ارگانیک از غیر ارگانیک، بو و طعم میوه است.
 



کد: 14147 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر بازدید: 1851 ساعت: 1:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت