میوه خام آثار مخرب فلوئور را کم می‌کند


سید محمد نبوی اظهار داشت: تقریباً یک سوم جمعیت جهان در معرض آسیب‌های ناشی از فلوئور قرار دارند و این ماده به عنوان چالش نظام سلامت محسوب می شود.

به گزارش لقمه، این محقق جوان با اشاره به اینکه فلوئور در برخی مواد غذایی مانند چای، شیرخشک و خمیر دندان وجود دارد افزود: حتی آب بسیاری از مناطق کشور حاوی این ماده است و امکان حذف این ماده و جلوگیری از ورود آن به بدن وجود ندارد ولی می‌‌توان پروتکلی برای جلوگیری از آسیب‌ها تدوین کرد.

این محقق جوان که در هیجدهمین جشنواره رازی برگزیده شده در مورد جزئیات طرح گفت: فلوئور روی کبد، مغز، قلب و حتی سلول اثر مخرب دارد ولی مقاله من در مورد اثر محافظتی کورستین بر آسیب کبدی ناشی از فلوئورید سدیم است.

وی ادامه داد: به زبان ساده‌تر کورستین ماده‌ای است که آسیب ناشی از فلوئور را کاهش می‌دهد و افراد با مصرف روزانه میوه و سبزیهای تازه به ویژه سیب و پیاز می‌توانند از آثار مخرب فلوئور در امان بمانند.

محقق مرکز بیوتکنولوژی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله تاکید کرد: البته تاثیر میوه و سبزیجات به شرطی است که به صورت خام مصرف شود چرا که پخت آن در دمای بالا تا حد زیادی بافت این مواد را تخریب می‌کند و تأثیر واقعی از بین می‌رود.


نقل از :فارس

کد: 2759 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۴ دي بازدید: 2149 ساعت: 8:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جایگزین هایی برای ظروف نچسب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
2 ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


دکتر بهاالدینی

فلوئور و تبعات مخرب افزودن آن به آب آشامیدنی می بایست مورد توجه قرار گیرد . روش های پیشگیرانه و درمانی بهترو سالم تری نیز برای محافظت دندان ها وجود دارد!

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.