میوه خام آثار مخرب فلوئور را کم می‌کند


سید محمد نبوی اظهار داشت: تقریباً یک سوم جمعیت جهان در معرض آسیب‌های ناشی از فلوئور قرار دارند و این ماده به عنوان چالش نظام سلامت محسوب می شود.

به گزارش لقمه، این محقق جوان با اشاره به اینکه فلوئور در برخی مواد غذایی مانند چای، شیرخشک و خمیر دندان وجود دارد افزود: حتی آب بسیاری از مناطق کشور حاوی این ماده است و امکان حذف این ماده و جلوگیری از ورود آن به بدن وجود ندارد ولی می‌‌توان پروتکلی برای جلوگیری از آسیب‌ها تدوین کرد.

این محقق جوان که در هیجدهمین جشنواره رازی برگزیده شده در مورد جزئیات طرح گفت: فلوئور روی کبد، مغز، قلب و حتی سلول اثر مخرب دارد ولی مقاله من در مورد اثر محافظتی کورستین بر آسیب کبدی ناشی از فلوئورید سدیم است.

وی ادامه داد: به زبان ساده‌تر کورستین ماده‌ای است که آسیب ناشی از فلوئور را کاهش می‌دهد و افراد با مصرف روزانه میوه و سبزیهای تازه به ویژه سیب و پیاز می‌توانند از آثار مخرب فلوئور در امان بمانند.

محقق مرکز بیوتکنولوژی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله تاکید کرد: البته تاثیر میوه و سبزیجات به شرطی است که به صورت خام مصرف شود چرا که پخت آن در دمای بالا تا حد زیادی بافت این مواد را تخریب می‌کند و تأثیر واقعی از بین می‌رود.


نقل از :فارس

کد: 2759 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۴ دي بازدید: 2025 ساعت: 8:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جایگزین هایی برای ظروف نچسب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
2 ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


دکتر بهاالدینی

فلوئور و تبعات مخرب افزودن آن به آب آشامیدنی می بایست مورد توجه قرار گیرد . روش های پیشگیرانه و درمانی بهترو سالم تری نیز برای محافظت دندان ها وجود دارد!

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.