این ماده آرام‌بخش و محرک جنسی است


یک متخصص تغذیه گفت: زعفران طعم دهنده و موجب بهبود رنگ غذا می‌شود.

به گزارش لقمه، مرتضی صفوی گفت: زعفران آرام بخش و تسكین دهنده اعصاب است. از خواص دیگر زعفران می‌توان به اشتها آور، ضد اسپاسم، تقویت كننده حافظه و كاهش دهنده فشار خون اشاره كرد.

این متخصص تغذیه افزود: مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی مؤثر است. در طب سنتی به زعفران نشاط آور است و از سلول‌های بینایی محافظت می‌كند و موجب بهبود دید می‌شود.

صفوی گفت: زعفران مقوی معده، محرك، ضد اسپاس، قاعده‌آور و تسكین دهنده اعصاب است. محرك قوای جنسی و مدر است و هیچ مسمومیتی ایجاد نمی‌كند.


نقل از :فارس

کد: 2813 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي بازدید: 3230 ساعت: 2:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
4 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
6 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
9 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
10 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
11 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.