عوارض صادراتی زعفران حذف شد


پایگاه خبری لقمه: وزیر صمت در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور، پیش نویس حذف عوارض صادراتی زعفران از سوی وزارت صمت را ارسال کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، عباس علی آبادی وزیر صمت در نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور، پیش نویس حذف عوارض صادراتی زعفران از سوی وزارت صمت را ارسال کرد.

 
در این نامه آمده است: با عنایت به درج محصول زعفران در ردیف (۳۰) جدول مندرج در تصویب نامه شماره ۵۱۵۹۷ ت ۱۳۶۵ ه مورخ ۱۴۰۲/۳/۲۷ هیأت وزیران موضوع پرداخت نیم درصد عوارض صادراتی موضوع مفاد بند (ه) تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور نظر به ضرورت حفظ بازارهای صادراتی محصول زعفران و رقابت پذیری محصول یاد شده در بازارهای هدف و همچنین بررسی کارشناسی بخش خصوصی و تشکل‌های صادراتی ذیربط و ارائه پیشنهاد حذف محصول زعفران از جدول مندرج در تصویب نامه مذکور مراتب در شصت و یکمین نشست کارگروه توسعه صادرات مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ مطرح و پیشنهاد یاد شده به تأیید اعضای کارگروه به عنوان نمایندگان اعضای شورای عالی توسعه صادراتی غیرنفتی کشور رسید، لذا با عنایت به مراتب فوق الاشاره پیش نویس تصویب نامه پیوست جهت طرح در هیأت وزیران تقدیم می‌شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15348 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 923 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
8 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
9 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.