مراکز جمع آوری شیر خام در اردبیل ساماندهی شود


استاندار اردبیل با تاکید بر ضرورت نظارت بیشتر و رعایت اصول بهداشتی، خواستار ساماندهی مراکز جمع آوری شیر خام در استان شد.

به گزارش لقمه، اکبر نیکزاد عصر دوشنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت تولید شیر و مشکلات آن در استان اضافه کرد: برای به کاهش شیوع بیماریهای ناشی از شیر و فرآورده های لبنی آلوده و ارتقا سلامت جامعه نظارت و کنترل بهداشتی در امر جمع آوری شیر ضروری است.

وی با تاکید بر نقش جمع آوری کنندگان در کیفیت شیرخام تولیدی افزود: جمع آوری کنندگان شیر نقش بسزایی در افزایش کیفیت و کمیت شیر تولیدی داشته و پتانسیل خوبی برای اشتغال پایدار دارند و همچنین باعث توسعه صنعت لبنیات استان اردبیل می شوند.


فعالیت غیرقانونی بسیاری از مراکز جمع آوری شیر در اردبیل

استاندار اردبیل آموزش مسائل بهداشتی و افزایش تکنولوژی جمع آوری شیر و برخورد قانونی را مهمترین راهکار برای ساماندهی جمع آوری کنندگان شیر خام عنوان کرد.

وی ادامه داد: اکثر جمع آوری کنندگان شیر در استان بدون مجوز و غیر قانونی فعالیت می کنند که لازم است در این راستا نظارت و کنترل دقیق صورت گیرد و با افراد خاطی که باعث ْآلودگی مواد غذایی و سلامت جامعه می شوند، در چار چوب قانون برخورد شود.

نیکزاد از فرمانداران استان خواست تا با تشکیل و فعال کردن کارگروه مربوط به این حوزه از فعالیت افرادی که برای جمع آوری شیرخام به صورت غیر بهداشتی در سطح شهرستانها اقدام می کنند، جلوگیری به عمل آورند.


تسهیلات کم بهره در انتظار سرمایه گذاران ایجاد گاوداری صنعتی

وی با بیان اینکه اکثریت شیر تولیدی در استان به شکل سنتی است، تصریح کرد: برای کاهش سوداستفاده برخی سودجو و نیز ساماندهی و کنترل و نظارت بیشتر باید این سیستم به روش های مدرن و صنعتی تغییر یابد.

استاندار اردبیل متذکر شد: دولت از آن دسته از سرمایه گذاران بخش خصوصی که مایل هستند واحدهای گاوداری صنعتی در استان راه اندازی کنند، حمایت کرده و تسهیلات بانکی با بهره کم در اختیار آنان قرار خواهد داد.

وی همچنین با توجه به مقدار شیر مورد نیاز کارخانجات استان خواستار جلوگیری از خروج این محصول پر ارزش به سایر استانها شد.




نقل از :مهر

کد: 2827 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 2257 ساعت: 1:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.