ذخیره سازی 12 هزار تن سیب برای نوروز 92 در سرد خانه های استان اصفهان


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان از ذخیره سازی 12 هزار تن سیب درختی برای ایام نوروز 92، در سردخانه هاب استان خبر داد .

به گزارش لقمه، مظفر انصاری گفت: ذخیره سازی های کالا برای عید نوروز، شامل ارزاق و میوه می شود که از اکنون به صورت کامل پیش بینی شده است.

به گفته وی مرکبات موردنیاز نیز خریداری شده است و حداکثر یک ماه قبل از عید نوروز به استان منتقل خواهد شد.

انصاری درباره میزان خریداری شده مرکبات گفت: محدودیتی نیست و به اندازه نیاز و با توجه به حجم تقاضای مردم مرکبات تهیه می شود.

وی تاکید کرد: در کنار این اقدامات انبوهی از واحدهای صنفی، بازار و میدان میوه و تره بار هم فعالیت خواهند کرد و موجودی میوه دارند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: این سازمان با ذخیره سازی قصد دخالت در کار این اصناف را ندارد اما می خواهد در شرایطی که حجم تقاضای مردم با ورود مسافران نوروزی اوج می گیرد، کمک کند. انصاری درباره سایر ارزاق گفت: ارزاق و دارو در حوزه ارز مرجع و سایر کالاها شامل اولویت های سه تا 9 وارد می شود.

وی اضافه کرد: اولویت 9 که کالاهای فانتزی تر و کم اولویت تر است مثل برخی خودروها، ورودشان تا پایین تر از 2500 سی سی مجاز است اما ممکن است با ارز آزاد وارد شود.

انصاری درباره تامین موز نیز گفت: موز یک کالای فانتزی است که سازمان صنعت و معدن معمولا به عنوان اهرم درجه دو به آن توجه می کند.

وی افزود: واردکنندگانی که موز را با ارز دولتی وارد کرده اند، مورد رصد وزارتخانه و سازمان حمایت از مصرف کننده هستند و بر قیمتی که اعلام می کنند، در استان اصفهان هم نظارت می شود.

به گفته وی هنوز تا اعلام قیمت موز زمان باقیست اما سعی می کنیم مطابق با قیمت ارز مرجع باشد که فشاری به مصرف کننده وارد نشود.



نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2829 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 2407 ساعت: 1:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.