ذخیره سازی 12 هزار تن سیب برای نوروز 92 در سرد خانه های استان اصفهان


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان از ذخیره سازی 12 هزار تن سیب درختی برای ایام نوروز 92، در سردخانه هاب استان خبر داد .

به گزارش لقمه، مظفر انصاری گفت: ذخیره سازی های کالا برای عید نوروز، شامل ارزاق و میوه می شود که از اکنون به صورت کامل پیش بینی شده است.

به گفته وی مرکبات موردنیاز نیز خریداری شده است و حداکثر یک ماه قبل از عید نوروز به استان منتقل خواهد شد.

انصاری درباره میزان خریداری شده مرکبات گفت: محدودیتی نیست و به اندازه نیاز و با توجه به حجم تقاضای مردم مرکبات تهیه می شود.

وی تاکید کرد: در کنار این اقدامات انبوهی از واحدهای صنفی، بازار و میدان میوه و تره بار هم فعالیت خواهند کرد و موجودی میوه دارند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: این سازمان با ذخیره سازی قصد دخالت در کار این اصناف را ندارد اما می خواهد در شرایطی که حجم تقاضای مردم با ورود مسافران نوروزی اوج می گیرد، کمک کند. انصاری درباره سایر ارزاق گفت: ارزاق و دارو در حوزه ارز مرجع و سایر کالاها شامل اولویت های سه تا 9 وارد می شود.

وی اضافه کرد: اولویت 9 که کالاهای فانتزی تر و کم اولویت تر است مثل برخی خودروها، ورودشان تا پایین تر از 2500 سی سی مجاز است اما ممکن است با ارز آزاد وارد شود.

انصاری درباره تامین موز نیز گفت: موز یک کالای فانتزی است که سازمان صنعت و معدن معمولا به عنوان اهرم درجه دو به آن توجه می کند.

وی افزود: واردکنندگانی که موز را با ارز دولتی وارد کرده اند، مورد رصد وزارتخانه و سازمان حمایت از مصرف کننده هستند و بر قیمتی که اعلام می کنند، در استان اصفهان هم نظارت می شود.

به گفته وی هنوز تا اعلام قیمت موز زمان باقیست اما سعی می کنیم مطابق با قیمت ارز مرجع باشد که فشاری به مصرف کننده وارد نشود.



نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2829 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 2477 ساعت: 1:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
با این دستورالعمل هر روز نیم کیلو لاغر شوید با کمی جدیت و استفاده از یک تکنیک درست می توانید به مدت یکماه هر روز ۴۵۰ گرم از وزن خود را کاهش دهید.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.