قاچاق نارنگی و پرتقال از پاکستان


نایب رییس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی از قاچاق پرتقال و نارنگی از کشور پاکستان خبرداد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید برای اعمال حاکمیت قانون، واردکنندگان غیرمجاز و متخلف را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کند.

به گزارش لقمه، صدرالدین نیاورانی اظهارکرد: علی‌رغم ممنوع بودن واردات میوه از سال گذشته تاکنون، میوه‌های بسیاری بدون مجوز از طریق گمرک یا به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شوند که می‌توان به پرتقال و نارنگی‌های پاکستانی اشاره کرد.

وی افزود: مسئولان باید جلوی واردات غیرقانونی میوه‌هایی که حاصلی جز آسیب رساندن به بخش کشاورزی و کشاورزان را ندارد، بگیرند چراکه باید قانون بتواند حاکمیت خود را اعمال کند.

نایب رییس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: با توجه به اینکه میوه‌های قاچاق، بدون نظارت قرنطینه‌ای وارد کشور می‌شوند، در صورت آلوده بودن بیشترین ضرر را برای مصرف‌کنندگان خواهد داشت.

نیاورانی درباره واردات میوه‌های فانتزی نیز اظهارکرد: هیچ میوه‌ای به جز موز مجوز واردات را ندارد و واردات میوه‌های فانتزی تنها ذائقه مصرف‌کنندگان را تغییر می‌دهد و ضربه‌ای برای فروش و مصرف میوه‌های داخلی است؛ میوه‌های فانتزی که نسبت به محصولات داخلی هیچ مزیتی از نظر ویتامین و کیفیت نداشته و بسیار گرانتر از میوه‌های ایرانی هستند.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند منشاء واردات میوه‌ را در بازار پیدا کند گفت: این وزارتخانه باید به عنوان مدافع تولید از کشاورزان حمایت کرده و واردکنندگان متخلف را به مراجع قضایی و ذیربط معرفی کند.






نقل از :ایسنا

کد: 3060 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن بازدید: 1788 ساعت: 9:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
7 تشکیل پرونده قاچاق برای ۴۳۰ واحد صنفی متخلف ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
8 تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
9 اصلاح یارانه نان و کالاهای اساسی تصمیم جسورانه دولت است ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 اصلاح قیمت آرد برای جلوگیری از قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۵ ارديبهشت
11 تلاطم بازار روغن در اثر قاچاق ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت