نایلکس‌های جادویی برگرفته از گیاه آلوئه ورا ارائه شد


نایلکس‌های بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو ارائه شد.

به گزارش لقمه، قائم کیانیان مجری طرح نایلکس‌های جادویی برگرفته از گیاه آلوئه ورا گفت: نایلکس‌های بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو در ساختار پلیمری آن است.

وی افزود: این محصول با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی در حوزه فناوری تهیه شده و دارای EC مارک اروپا و گواهی‌های تست محصول از انستیتو پاستور ایران است.

کیانیان ادامه داد: همچنین این محصول تحت لیسانس UNIPLAST ترکیه است.

مجری این طرح اظهار داشت: این محصول با توجه به داشتن فرمولاسیون d2w دارای قابلیت تجزیه پذیری و سازگاری با محیط زیست است.

وی گفت: این محصول با فرمولاسیون عبور گزینشی گازهای اتمسفری از روزنه بسته بندی بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده می‌تواند ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد که این تکنولوژی‌ تنها در انحصار 4 کشور در دنیا است.

به گفته کیانیان، نایلکس‌های جادویی ماندگار مواد غذایی را بین 3 تا 5 برابر افزایش می‌دهد.

وی افزود: این نایلکس قابل استفاده برای تمام میوه‌ها، سبزیجات و انواع نان است و تا زمانیکه نایلکس‌ها پاره نشوند می‌توان آنها را شست و به طور مجدد استفاده کرد.

کیانیان عنوان کرد: از این نایلکس‌ها در مسافرت، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها، ورزشگاه‌ها، اردو، پادگان‌ها، ندامتگاه‌ها، ‌مراکز تفریحی، بازارهای میوه و تره بار، صنایع بسته‌بندی، کشاورزی، سردخانه‌ها و غیره می‌توان استفاده کرد.

وی با اشاره به مزیت‌های این نایلکس گفت: حفظ تازگی و ارزش مواد غذایی، میوه‌ها و سبزیجات، افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی از 3 تا 5 برابر، جلوگیری از کپک زدگی و تغییر طعم نان، سازگار با محیط زیست و تجدید پذیر، برگرفته از تکنولوژی تراوا بر پایه عصاره آلوئه‌ورا، فاقد هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده و جلوگیری از ایجاد باکتری در طولانی مدت از مزایای این نایلکس‌هاست.

وی افزود: این محصول برای بسته بندی تمام محصولات کشاورزی اعم از سبزیجات، میوه‌ها، استفاده در سردخانه‌ها برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده می‌شود و ماندگاری عمر گل و گیاهان برای انتقال و جابجایی و صادرات را بالا می‌برد.

کیانیان ادامه داد: استفاده در بخش نگهداری نان‌های صنعتی، نگهداری مواد غذایی آماده اعم از سالاد، جوانه گندم و غیره نیز از دیگر مزایای این طرح است.



نقل از :فارس

کد: 3089 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2201 ساعت: 12:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
5 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
6 قیمت جهانی گندم 12 دلار افزایش یافت ۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
7 قیمت جهانی گندم افزایش یافت ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
8 آیا زنجیره تامین موادغذایی تهدید می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 افزایش قیمت گندم در بازارهای جهانی ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
10 زعفران ایران را ۳۰۰ دلار می‌خرند ۷۰۰۰ دلار می‌فروشند ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
11 سیب‌هایی که روی دست باغداران آذربایجان غربی ماند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.