به گزارش لقمه، قائم کیانیان مجری طرح نایلکسهای جادویی برگرفته از گیاه آلوئه ورا گفت: نایلکسهای بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو در ساختار پلیمری آن است. وی افزود: این محصول با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی در حوزه فناوری تهیه شده و دارای EC مارک اروپا و گواهیهای تست محصول از انستیتو پاستور ایران است. کیانیان ادامه داد: همچنین این محصول تحت لیسانس UNIPLAST ترکیه است. مجری این طرح اظهار داشت: این محصول با توجه به داشتن فرمولاسیون d2w دارای قابلیت تجزیه پذیری و سازگاری با محیط زیست است. وی گفت: این محصول با فرمولاسیون عبور گزینشی گازهای اتمسفری از روزنه بسته بندی بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده میتواند ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد که این تکنولوژی تنها در انحصار 4 کشور در دنیا است. به گفته کیانیان، نایلکسهای جادویی ماندگار مواد غذایی را بین 3 تا 5 برابر افزایش میدهد. وی افزود: این نایلکس قابل استفاده برای تمام میوهها، سبزیجات و انواع نان است و تا زمانیکه نایلکسها پاره نشوند میتوان آنها را شست و به طور مجدد استفاده کرد. کیانیان عنوان کرد: از این نایلکسها در مسافرت، بیمارستانها، رستورانها، ورزشگاهها، اردو، پادگانها، ندامتگاهها، مراکز تفریحی، بازارهای میوه و تره بار، صنایع بستهبندی، کشاورزی، سردخانهها و غیره میتوان استفاده کرد. وی با اشاره به مزیتهای این نایلکس گفت: حفظ تازگی و ارزش مواد غذایی، میوهها و سبزیجات، افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی از 3 تا 5 برابر، جلوگیری از کپک زدگی و تغییر طعم نان، سازگار با محیط زیست و تجدید پذیر، برگرفته از تکنولوژی تراوا بر پایه عصاره آلوئهورا، فاقد هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده و جلوگیری از ایجاد باکتری در طولانی مدت از مزایای این نایلکسهاست. وی افزود: این محصول برای بسته بندی تمام محصولات کشاورزی اعم از سبزیجات، میوهها، استفاده در سردخانهها برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده میشود و ماندگاری عمر گل و گیاهان برای انتقال و جابجایی و صادرات را بالا میبرد. کیانیان ادامه داد: استفاده در بخش نگهداری نانهای صنعتی، نگهداری مواد غذایی آماده اعم از سالاد، جوانه گندم و غیره نیز از دیگر مزایای این طرح است.