روش تهیه مربای مربای آلوورا


گیاه آلو‌ورا (aloe vera) حاوی مشتقات هیدروکسی آنتراسن و ویتامین های A ، B و C است و از جمله خواص دیگر این گیاه، ضد ورم بودن، ضد میکروب بودن، التیام‌‌بخش بودن و ضد آفتاب و ضد سوختگی بودن آن است.

مواد لازم:

     آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یك كیلوگرم
     شكر: یك كیلو گرم
     آب: 700 گرم
     اسانس آلوورا: 2 قطره
     آبلیموی تازه: یك قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

1 - آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد كنید.

2 - آلوورای خرد شده را به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید.

3 - بعد از اینكه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و 200 گرم از شكر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید تركیب شكر و آلوورا به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.

4 - تركیب شكر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینكه به جوش آمد به مدت 35 تا 40 دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت 35 تا 40 دقیقه دیگر بجوشد.

5 - 800 گرم باقیمانده از شكر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و 700 گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شكر كاملا در آب حل شود.

6 - سپس تركیب آب و شكر را روی حرارت بگذارید تا زمانی كه به نقطه جوش برسد.

7 - هنگام جوشیدن كف شكر سطح آب می‌آید كه باید آنها را با یك قاشق بردارید.

8 - حرارت گاز را ملایم كنید و اجازه دهید به مدت یك ساعت همین‌طور بجوشد.

9 - وقتی كه تركیب كمی غلیظ شد آلوورا و شكری را كه قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه كنید.

10 - مربای شما آماده است فقط اجازه دهید كه كاملا خنك شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه كنید.

نكته:

اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا كنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن كنید.

 


نقل از :برترین ها

کد: 3111 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 7067 ساعت: 3:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آلوورا، زنجبیل و گریپ‌فروت برای کدام بیماران خطرناک هستند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند
2 دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.