نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها


كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.

می‌خواستیم در این شماره با یكی از بازیگران سریال «حیرانی» گفتگویی داشته باشیم كه قرعه به نام گلاره عباسی افتاد. او در هر مصاحبه بسیار با دقت به سوالات پاسخ می‌دهد به دلیل این‌كه پدرش به بازی‌اش و مصاحبه‌هایش نمره و در جایی كه نكته‌ای ببیند به او تذكر نیز می‌دهد. از عمده آثار سینمایی و تلویزیونی كه گلاره عباسی در آنها به ایفای نقش پرداخته می‌توان به كاكوها، در چشم باد، كیمیا و خاك حماسه مجنون، برج سوزان، همشاگردی‌ها و... اشاره كرد.

كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.

اهل كاركردن در خانه هستی؟ 

به خانه‌داری علاقه زیادی ندارم. آشپزی و ظرف شستن را بیشتر ترجیح می‌دهم. البته زمانی كه ظرف می‌شویم به كارم و نقش‌هایم فكر می‌كنم، یك جور تمركز می‌گیرم یا اگر با كسی جر و بحثی داشته باشم سریع می‌آیم آشپزخانه و شروع به ظرف شستن می‌كنم با این كار به خودم آرامش می‌دهم و حالم بهتر می‌شود. سعی می‌كنم آن لحظه آشپزی نكنم به دلیل این‌كه غذایم تند و شور می‌شود. 


تا به حال ظرف هم شكسته‌ای؟

اگر عصبانی باشم، لیوان و بشقاب زیاد می‌شكنم اما در حالت عادی دست به شكستن ندارم .


به آشپزیت چه نمره‌ای می‌دهی؟

(یكی از دوستانش هم در این مصاحبه حضور داشت از او می‌پرسد و دوستش هم بدین شكل پاسخ می‌دهد: 99/19) اما اگر خودم نمره بدهم با 99/9 خودم را رد شده اعلام می‌كنم. 

زندگی گلاره عباسی چه مزه‌ای دارد؟ 

مزه‌اش ملس است . 


به كدام غذا‌ها علاقه‌مند هستی؟

عباسی: غذاهای محلی به خصوص به غذاهای شمالی مثل میرزا قاسمی و باقلا قاتوق علاقه زیادی دارم. 


پس اهل فست‌فود نیستی؟ 

نه این كه به غذاهای فست‌فود علاقه‌ای نداشته باشم، اما به خاطر این‌كه غذاهای سنتی تنوع زیاد و رنگ و بوی خوبی دارند خوردن این غذا‌ها را ترجیح می‌دهم .


انتخابت از میان فست‌فودها چه غذایی است؟ 

چیز برگر تنها فست‌فودی است كه از چشمم نمی‌افتد .


اهل پرخوری هستی؟

این سوال را باید از دوستم بپرسید! در مجموع به خوراكی علاقه دارم، نمی‌گویم پرخور هستم اما همیشه سعی می‌كنم مراعات كنم ولی تا به حال نشده از غذایی بدم بیاید .


یعنی به كله‌پاچه هم علاقه‌مندی؟

من عاشق كله‌پاچه‌ام و در هر وعده غذایی می‌توانم آن را بخورم.


مردها آشپز های خوبی هستند یا خانم‌ها؟ 

مردها، برای این نظرم دلیل دارم، به خاطر این كه ممكن است خانم‌ها از روی اجبار یا برحسب وظیفه غذا بپزند اما اگر آقایان می‌آیند و آشپز می‌شوند به خاطر عشق و علاقه به این حرفه است و با دل و جان این كار را انجام می‌دهند.


بهترین غذایی كه خوردی مربوط به كدام شهر بود؟ 

بریانی اصفهان و آش اردبیل . 


بهترین دستپخت را در خانواده شما چه كسی دارد؟

مادربزرگم كه به علت كهولت سن دیگر آشپزی نمی‌كند.


خاطره‌ای از آشپزی داری؟ 

خاطره‌ای ندارم اما یك موضوع جالب این است، كه وقتی مهمان دارم همیشه غذا از بیرون می‌گیرم و می‌گویم خودم درست كرده‌ام و كتلت‌ها و لازانیا‌هایم كه از بیرون سفارش می‌دهم بسیار معروف است. 


خب تا به حال لو نرفته‌ای؟

شاید اوایل همه فكر می‌كردند كه خودم درست می‌كنم، اما در حال حاضر تقریبا همه می‌دانند كه من از بیرون غذا می‌گیرم و بعد می‌گویم خودم درست كرده‌ام! 


بهترین غذایی كه می‌پزی؟

خورش بادنجان را بسیار خوب می‌پزم به خصوص وقتی كه كنار آن ماست، گوجه، خیار و گردو رنده شده بر سر سفره می‌گذارم. البته این را هم دوستم تایید می‌كند، مگر نه!


دسری كه دوست داری؟

كرم كارامل 


تا به حال با كسی به طور مشترك غذا پخته‌ای؟

بله، همین دیشب با دوستم ماكارونی درست كردم. 


خب شور شد یا بی‌‌نمك؟ 

چه جالب واقعا بی نمك شد. 


میوه كدام فصل را دوست داری؟

فصل بهار، گوجه سبز و چغاله بادام را بسیار دوست دارم كه در حال حاضر هم فصلش رسیده است.


سال 90 در خانه پر كار بودی؟

خیر در خانه زیاد كار نكردم. سال 90 برایم بسیار سال خوبی بود یكی از دلایلش هم پر كار بودنم در عرصه سینما بود و همین امر باعث شد كه در خانه كمتر كار كنم و كمتر ظرف بشكنم!



گ.ق


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1814 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۹ مهر بازدید: 9348 ساعت: 9:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  تقویت حافظه با این ۶ خوراکی پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید ذهنی قوی داشته باش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.