بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.

فرشته فزونی در گفت‌وگویی، افزود: بهتر است مصرف غذاهای سرخ شده هم با غذاهای آب پز، کبابی و تنوری جایگزین شود و از مصرف مکرر غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینی‌ها، شکلات و خامه اجتناب کنید.


وی با بیان اینکه سعی کنید تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ‌های آماده پرهیز کنید، افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی هم قبل از مصرف از سلامت آنها اطمینان پیدا کرده و در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آن‌ها خودداری کنید. به یاد داشته باشید که حتما کنسروها را قبل از مصرف بجوشانید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بروز کم آبی را در طول سفر شایع دانست و گفت: برای جلوگیری از کم آبی و یبوست در طول سفر مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید. برای جلوگیری از یبوست میوه‌ها را در میان وعده‌های خود بگنجانید و حتما" قبل از استفاده، آن‌ها را خوب شست وشو دهید و ضدعفونی کنید.


وی ادامه داد: برای جلوگیری از یبوست یک نکته دیگر را هم مدنظر قرار دهید که آن هم نوشیدن آب کافی همراه با غذاهای فیبردار نظیر غلات با سبوس و نان‌های سبوس‌دار است.


فزونی بر مصرف غذاهای آبدار مثل سوپ‌ها، آش، میوه‌های آبدار، سبزی‌های آبدار مثل خیار و گوجه فرنگی و کاهو تاکید کرد و گفت: بهتر است در طول سفر از میان وعده‌های سالم مانند میوه‌های خشک (خشکبار) و انواع میوه‌های تازه و شیر به جای چیپس، پفک، نوشابه و ساندیس استفاده کنید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره ساندویچ‌ها نیز توضیح داد: در زمان سفر از ساندویچ های ساده و خانگی مانند نان و پنیر و سبزی، ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ مرغ به همراه میوه و آب یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.


وی افزود: مواد غذایی که در معرض فسادپذیری بیشتری قرار دارند بویژه سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و ‌پیاز را در مکان‌هایی که قابل اطمینان نیستند، مصرف نکنید.


وی در پایان ضمن هشدار نسبت به اینکه زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود، گفت:‌ در مورد افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف غذا باعث اختلال در وضعیت سلامت آنها خواهد شد. بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی، تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید.


نقل از :ایسنا

کد: 3506 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 5383 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
9 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
10 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
11 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
حذف گوشت از رژیم غذایی ممكن‌ نیست در علم تغذیه، هرمی غذایی وجود دارد كه نشان می‌دهد، روزانه از هر نوع ماده غذایی به چه میزان باید استفاده كرد.
تعیین جنسیت جنین با تاثیر میوه و سبزیجات دنبال كردن یك رژیم غذایی خاص و درست به زوج‌های جوان كمك می‌كند توانند جنسیت كودك خود را تا حد زیادی تعیین كنند.