بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.

فرشته فزونی در گفت‌وگویی، افزود: بهتر است مصرف غذاهای سرخ شده هم با غذاهای آب پز، کبابی و تنوری جایگزین شود و از مصرف مکرر غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینی‌ها، شکلات و خامه اجتناب کنید.


وی با بیان اینکه سعی کنید تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ‌های آماده پرهیز کنید، افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی هم قبل از مصرف از سلامت آنها اطمینان پیدا کرده و در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آن‌ها خودداری کنید. به یاد داشته باشید که حتما کنسروها را قبل از مصرف بجوشانید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بروز کم آبی را در طول سفر شایع دانست و گفت: برای جلوگیری از کم آبی و یبوست در طول سفر مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید. برای جلوگیری از یبوست میوه‌ها را در میان وعده‌های خود بگنجانید و حتما" قبل از استفاده، آن‌ها را خوب شست وشو دهید و ضدعفونی کنید.


وی ادامه داد: برای جلوگیری از یبوست یک نکته دیگر را هم مدنظر قرار دهید که آن هم نوشیدن آب کافی همراه با غذاهای فیبردار نظیر غلات با سبوس و نان‌های سبوس‌دار است.


فزونی بر مصرف غذاهای آبدار مثل سوپ‌ها، آش، میوه‌های آبدار، سبزی‌های آبدار مثل خیار و گوجه فرنگی و کاهو تاکید کرد و گفت: بهتر است در طول سفر از میان وعده‌های سالم مانند میوه‌های خشک (خشکبار) و انواع میوه‌های تازه و شیر به جای چیپس، پفک، نوشابه و ساندیس استفاده کنید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره ساندویچ‌ها نیز توضیح داد: در زمان سفر از ساندویچ های ساده و خانگی مانند نان و پنیر و سبزی، ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ مرغ به همراه میوه و آب یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.


وی افزود: مواد غذایی که در معرض فسادپذیری بیشتری قرار دارند بویژه سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و ‌پیاز را در مکان‌هایی که قابل اطمینان نیستند، مصرف نکنید.


وی در پایان ضمن هشدار نسبت به اینکه زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود، گفت:‌ در مورد افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف غذا باعث اختلال در وضعیت سلامت آنها خواهد شد. بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی، تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید.


نقل از :ایسنا

کد: 3506 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 5492 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت