بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.

فرشته فزونی در گفت‌وگویی، افزود: بهتر است مصرف غذاهای سرخ شده هم با غذاهای آب پز، کبابی و تنوری جایگزین شود و از مصرف مکرر غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینی‌ها، شکلات و خامه اجتناب کنید.


وی با بیان اینکه سعی کنید تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ‌های آماده پرهیز کنید، افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی هم قبل از مصرف از سلامت آنها اطمینان پیدا کرده و در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آن‌ها خودداری کنید. به یاد داشته باشید که حتما کنسروها را قبل از مصرف بجوشانید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بروز کم آبی را در طول سفر شایع دانست و گفت: برای جلوگیری از کم آبی و یبوست در طول سفر مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید. برای جلوگیری از یبوست میوه‌ها را در میان وعده‌های خود بگنجانید و حتما" قبل از استفاده، آن‌ها را خوب شست وشو دهید و ضدعفونی کنید.


وی ادامه داد: برای جلوگیری از یبوست یک نکته دیگر را هم مدنظر قرار دهید که آن هم نوشیدن آب کافی همراه با غذاهای فیبردار نظیر غلات با سبوس و نان‌های سبوس‌دار است.


فزونی بر مصرف غذاهای آبدار مثل سوپ‌ها، آش، میوه‌های آبدار، سبزی‌های آبدار مثل خیار و گوجه فرنگی و کاهو تاکید کرد و گفت: بهتر است در طول سفر از میان وعده‌های سالم مانند میوه‌های خشک (خشکبار) و انواع میوه‌های تازه و شیر به جای چیپس، پفک، نوشابه و ساندیس استفاده کنید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره ساندویچ‌ها نیز توضیح داد: در زمان سفر از ساندویچ های ساده و خانگی مانند نان و پنیر و سبزی، ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ مرغ به همراه میوه و آب یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.


وی افزود: مواد غذایی که در معرض فسادپذیری بیشتری قرار دارند بویژه سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و ‌پیاز را در مکان‌هایی که قابل اطمینان نیستند، مصرف نکنید.


وی در پایان ضمن هشدار نسبت به اینکه زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود، گفت:‌ در مورد افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف غذا باعث اختلال در وضعیت سلامت آنها خواهد شد. بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی، تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید.


نقل از :ایسنا

کد: 3506 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 2049 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه نهال‌های گواهی شده و استاندارد از ابتدای سال آینده ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
2 واردات دام زنده آزاد شد/ شاهد کاهش ۴۰۰۰ تومانی قیمت گوشت قرمز هستیم ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
3 گشایش دفتر غذای حلال ایران در شهرهای ارمنستان برسی شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
4 مجوز واردات بادام‌هندی ممنوعه کجاست؟ ۱۳۹۵ شنبه ۴ دي
5 حضور سرمایه‌گذاران اروپایی در حوزه شیلات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲ دي
6 قیمت برخی از انواع شیر افزایش یافت ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر
7 تاکید وزیر کشاورزی بر ساماندهی سموم ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۵ آذر
8 پنج نمایشگاه بین المللی در تهران گشایش یافت ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
9 کشاورزان به طبیعت،بیش از بیمه اعتماد دارند/پیامدهای یک حمایت ناقص ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
10 پلمپ رستوران سرو کننده گوشت الاغ در آبادان ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر
11 نشست خبری جشنواره میوه های قرآنی در کانون فرهنگی تربیتی ابوذر ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.

حامیان