تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان


خامه سمنو با بسته بندی و طراحی جدید در ظروف 100گرمی از تاریخ 11 بهمن 1391 در شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان تولید و عرضه شد.

به گزارش لقمه، این محصول حاوی مقادیر فراوان پروتئین ، اسیدهای آمینه ، ویتامین های A ، E ، K ، B1-9 ، C و املاح مفید کلسیم ، آهن ، مس ، روی ، فسفر و سلنیوم است ،به واسطه بالا بودن ارزش غذایی ، مصرف خامه سمنو برای همه گروهها بویژه کودکان ونوجوانان توصیه می گردد.




کد: 3204 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 3306 ساعت: 12:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «بستنی گل رز» خامه‌ای هم رسید! ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
2 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
3 کیک خامه ای به شکل چشم انسان ۱۳۹۵ جمعه ۲۶ آذر
4 پای سیب کیکی طبعِ شما را در زمستان گرم می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۰ آبان
5 همه نکات مهم برای اینکه کیک‌تان خراب نشود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۰ آبان
6 سوپ گل کلم و زردچوبه؛ سوپ آرام بخش ۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
7 طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱ مهر
8 نان ساچ هایی با عطر خوش پیازچه و پنیر ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور
9 روش تهیه ژله میوه فصل با لیموناد و خامه پرتقالی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ خرداد
10 ارتباط مصرف غذاهای چرب و ریسک ابتلا به سرطان سینه ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ خرداد
11 اگر می خواهید چاق شوید، این غذا را بخورید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.

حامیان