تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان


خامه سمنو با بسته بندی و طراحی جدید در ظروف 100گرمی از تاریخ 11 بهمن 1391 در شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان تولید و عرضه شد.

به گزارش لقمه، این محصول حاوی مقادیر فراوان پروتئین ، اسیدهای آمینه ، ویتامین های A ، E ، K ، B1-9 ، C و املاح مفید کلسیم ، آهن ، مس ، روی ، فسفر و سلنیوم است ،به واسطه بالا بودن ارزش غذایی ، مصرف خامه سمنو برای همه گروهها بویژه کودکان ونوجوانان توصیه می گردد.




کد: 3204 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 6434 ساعت: 12:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
2 چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3 کیک خامه ای 36 ساله ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
4 طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد
5 شیرینی خامه‌ای‌ها آلوده به رنگ‌های شیمیایی/ هنگام خرید به رنگ شیرینی توجه کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
6 طرز تهیه سوپ با خامه مخصوص ماه رمضان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
7 رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
8 خامه قنادی شیرین بدون شکر در مازندران مجوز تولید گرفت ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
9 روش تهیه رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
10 بستنی فروشی که عاشق مصدق بود!/ دسری که طبع ملوکانه پسندید ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
11 بستنی‌ها روغن پالم دارند/ شیرها از اول هم نداشتند ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر


نظرات


حسن شکیبا

با سلام احتراماً همانگونه که مستحضرید انطباق کیفیت محصولات با استانداردهای معتبر بین المللی ، ضرورت و امتیازات تولید با کیفیت صادرات ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است . از اینرو در کنار وجود سیستمی برای مدیریت صحیح بر امور اجرایی و کارکنان ، احراز و اثبات انطباق کیفیت محصول با استانداردهای شناخته شده بین المللی بیانگر رعایت اصول کیفی و عملکردی محصول بوده و بدیهی است که این دو متضمن توسعه فروش در بازارهای داخلی و خارجی و همچنین نظم در سازمان خواهد بود. از جمله گواهینامه های معتبر در حوزه تأیید کیفی محصول می توان به GOST روسیه ( معتبر در حوزه کشورهای مشترک المنافع ) و مجوز ورود به بازار کشورهای مذکور اشاره کرد. در دهه های پیشین، استانداردهای کشور اتحاد جماهیر شوروی ( کشورهای مشترک المنافع فعلی ) از استانداردهای بسیار معتبر و مرجع در دنیا بوده که پس از فروپاشی کشور شوروی ، کماکان در کشورهای بوجود آمده پس از تجزیه ، بعنوان ملاکی برای تطابق کیفیت مطلوب کالا و با نام نشان GOST قابل پذیرش است . بدینوسیله به استحضار می رساند گروه مهندسی شایگان با بیش از 8 سال سابقه و اجرای بیش از 400 پروژه در حوزه استقرار و پیاده سازی استانداردهای ملی و بین المللی و با عنوان نمایند رسمی مؤسسات معتبر صدور گواهینامه در حوزه تأیید انطباق و گواهینامه محصول ، سیستم های مدیریت و بازرسی فنی فعالیت می نماید و امکان صدور گواهینامه GOST روسیه از مؤسسه Techsert روسیه بصورت مستقیم و اورجینال و با امکان ثبت و ردیابی بین المللی را دارد. در ضمن امکان صدور گواهینامه CE اروپا از مؤسسه Notification Body ایتالیایی مورد تأیید و ثبت شده در اتحادیه اروپا با کد 4 رقمی نیز وجود دارد . خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید. با تشکر و احترام حسن شکیبا کارشناس فنی 09124793782 09364793782

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد رژیمی که شما را چاق می کنند زمانی که افراد به دنبال کاهش وزن می روند، ممکن است هر روشی را امتحان کنند. انواع ورزش ها، رژیم های غذایی و حتی مواد غذایی که به مواد رژیمی شناخته می شوند.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.