تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان


خامه سمنو با بسته بندی و طراحی جدید در ظروف 100گرمی از تاریخ 11 بهمن 1391 در شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان تولید و عرضه شد.

به گزارش لقمه، این محصول حاوی مقادیر فراوان پروتئین ، اسیدهای آمینه ، ویتامین های A ، E ، K ، B1-9 ، C و املاح مفید کلسیم ، آهن ، مس ، روی ، فسفر و سلنیوم است ،به واسطه بالا بودن ارزش غذایی ، مصرف خامه سمنو برای همه گروهها بویژه کودکان ونوجوانان توصیه می گردد.




کد: 3204 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 2633 ساعت: 12:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
2 خامه قنادی شیرین بدون شکر در مازندران مجوز تولید گرفت ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
3 روش تهیه رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
4 بستنی فروشی که عاشق مصدق بود!/ دسری که طبع ملوکانه پسندید ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
5 بستنی‌ها روغن پالم دارند/ شیرها از اول هم نداشتند ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
6 پالم هنوز هم مهمان سفره هاست ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
8 نتایج آزمون پالم در لبنیات تهران ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور
9 آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
10 30 درصد شهروندان گیلانی پوکی استخوان دارند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
11 همه چیز درباره بستنی از «اکبر مشتی» تا «آیس پک» ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت