تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان


خامه سمنو با بسته بندی و طراحی جدید در ظروف 100گرمی از تاریخ 11 بهمن 1391 در شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان تولید و عرضه شد.

به گزارش لقمه، این محصول حاوی مقادیر فراوان پروتئین ، اسیدهای آمینه ، ویتامین های A ، E ، K ، B1-9 ، C و املاح مفید کلسیم ، آهن ، مس ، روی ، فسفر و سلنیوم است ،به واسطه بالا بودن ارزش غذایی ، مصرف خامه سمنو برای همه گروهها بویژه کودکان ونوجوانان توصیه می گردد.




کد: 3204 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 3346 ساعت: 12:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «بستنی گل رز» خامه‌ای هم رسید! ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
2 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
3 کیک خامه ای به شکل چشم انسان ۱۳۹۵ جمعه ۲۶ آذر
4 پای سیب کیکی طبعِ شما را در زمستان گرم می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۰ آبان
5 همه نکات مهم برای اینکه کیک‌تان خراب نشود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۰ آبان
6 سوپ گل کلم و زردچوبه؛ سوپ آرام بخش ۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
7 طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱ مهر
8 نان ساچ هایی با عطر خوش پیازچه و پنیر ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور
9 روش تهیه ژله میوه فصل با لیموناد و خامه پرتقالی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ خرداد
10 ارتباط مصرف غذاهای چرب و ریسک ابتلا به سرطان سینه ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ خرداد
11 اگر می خواهید چاق شوید، این غذا را بخورید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان