معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات:
باقیمانده سموم میوه‌های وارداتی از میوه‌های داخلی بیشتر است


معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات گفت: باقیمانده سموم میوه‌های خارجی از میوه‌های داخلی بیشتر است.

به گزارش لقمه، محمد جواد سروش در گفت‌وگویی،‌اظهار داشت: کسانی که مرتب سلامت محصولات داخلی را زیر سئوال می‌برند بدانند که باقیمانده سموم محصولات وارداتی به مراتب بیشتر از محصولات تولید داخل است.

معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای سلامت محصولات کشاورزی گفت: با همکاری موسسه استاندارد MRL یا استاندارد باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی تعیین و برای اجرا ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: بر اساس این MRL کشاورزان باید میزان و زمان استفاده از سم را رعایت کنند که در این صورت میزان باقیمانده سموم به حداقل رسیده و سلامت محصول افزایش می‌یابد.

معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات با تاکید بر اینکه محصولات کشاورزی کشور سالمترین است، گفت: طی چند سال گذشته برخی سموم پرخطر از چرخه سموم حذف شده است.

وی ادامه داد: اقدام به حذف سموم پر خطر از سوی ایران حتی جلوتر از تصمیم سازمان‌های بین‌المللی که ناظر بر استفاده سموم در کشورها هستند صورت گرفت.

سروش با تا کید بر نظارت سلامت محصولات کشاورزی در داخل گفت: نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی در زمان تولید به عهده وزارت جهاد و نظارت در مکان‌های عرضه بر اساس قانون به عهده وزارت بهداشت است.


نقل از :فارس

کد: 3369 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ اسفند بازدید: 2949 ساعت: 7:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
2 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
3 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
9 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.