برخورد جدی با مدارس ارائه‌کننده موادغذایی ناسالم


معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 30 هزار مدرسه مروج سلامت در کشور داریم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر کنترل عرضه مواد غذایی سالم در مدارس، اظهار کرد: در حال حاضر در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه پیگیری‌های لازم در رابطه با عرضه مواد خوراکی انجام می‌شود و مراقبین سلامت و رابطان بهداشت موارد تخلف را گزارش می‌دهند.

به گزارش لقمه، دکتر محمد چینیان در نشست خبری که به منظور اعلام برنامه‌های هفته سلامت سال 92 ترتیب داده شده بود، افزود: وزارت آموزش و پرورش با توجه به نقشی که در نظام تعلیم و تربیت و فرهنگ‌سازی دارد، می‌تواند در راستای ترویج و ارتقای سلامت عمومی نیز سهم بسزایی داشته باشد.


وی اضافه کرد: دانش‌آموزان مروجان سلامت خوبی هستند. البته اهمیت توجه به سلامت در وزارت آموزش و پرورش نیز بسیار بالاست و اخیرا تغییراتی در ساختار تشکیلاتی خود ایجاد کرده است و برنامه‌های گسترده‌ای را برای ارتقای فرهنگ سلامت در میان دانش‌آموزان تدارک دیده و به اجرا درآورده است که از جمله آنها می‌توان به ساماندهی پایگاه‌های تغذیه سالم و ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم اشاره کرد.


معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در هفته سلامت سال آینده، "زنگ سلامت" در مدارس نواخته نمی‌شود، گفت: اما مراسم آغاز هفته سلامت در مدارس مروج سلامت برگزار خواهد شد.


وی اضافه کرد: مسابقات مختلف فرهنگی اجتماعی متناسب با شعار هفت روز هفته سلامت مبنی بر "کنترل فشار خون"، تقدیر استانی از فعالان عرصه سلامت در مدارس، برگزاری مسابقات ویژه‌ای کتاب‌خوانی در مقطع آموزش متوسطه در 30 هزار دبیرستان با محوریت "فشار خون" نیز از جمله دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی وزارت آموزش و پرورش برای هفته سلامت هستند.


چینیان تاکید کرد: معتقدیم مدارس مروج سلامت می‌توانند پایه‌گذار سلامت در سطح جامعه و محله باشند.


معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 30 هزار مدرسه مروج سلامت در کشور داریم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر کنترل عرضه مواد غذایی سالم در مدارس، اظهار کرد: در حال حاضر در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه پیگیری‌های لازم در رابطه با عرضه مواد خوراکی انجام می‌شود و مراقبین سلامت و رابطان بهداشت موارد تخلف را گزارش می‌دهند.


وی از برخورد جدی با مدارس متخلف ارائه‌ کننده مواد غذایی ناسالم خبر داد.


نقل از :ایسنا

کد: 3498 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 1957 ساعت: 8:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...

  معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضای خانواده‌تان...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟