عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟


یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.

به گزارش لقمه، محققان آمریکایی استدلال می کنند که سطح بالای قند بر یک منطقه مهم از مغز اثر می گذارد که باعث سریع شدن ضربان قلب و افزایش فشار خون می شود.

از سوی دیگر محققان با اشاره به مطالعه دیگری که به تازگی بر روی هشت هزار و 670 بزرگسال فرانسوی انجام شده می گویند: هیچ ارتباطی میان مصرف نمک و ابتلا به فشار خون بالا وجود ندارد.

این در حالی است که سال ها به مردم توصیه می شود که مصرف نمک خود را کاهش دهند و میزان مصرف آن را به روزی یک قاشق چایخوری محدود کنند.

اما در مقاله ای که در مجله آمریکایی Cardiology منتشر شده است محققان به ریاست دکتر «جیمز دی نیکولانتینو» نوشته اند: عامل واقعی ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.

مطالعات دیگری که آنها نیز در مقیاس بزرگ انجام شده نشان می دهد که قند نسبت به سدیم ارتباط بسیار قویتری با ابتلا به فشار خون دارد.

وی خاطر نشان می کند که تشویق مردم به مصرف کردن محدود شکر، استراتژی رژیم غذایی بهتری برای کنترل فشار خون است.

حدود یک چهارم بزرگسالان در انگلیس به فشار خون بالا مبتلا هستند و فشار خون بالا خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

به گزارش هلث،محققان آمریکایی معتقدند که سطح بالای قند بر منطقه مهمی از مغز به نام هیپوتالاموس تاثیر می گذارد که باعث سریع شدن ضربان قلب و افزایش فشار خون می شود.

آنها همچنین تصور می کنند که سطح بالای قند خون باعث می شود که بدن ما انسولین بیشتری تولید کند که آن نیز به نوبه خود موجب تسریع ضربان قلب می شود.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از : ایرنا

کد: 7325 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 1066 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
2 پیشگیری از خستگی با 5 مواد غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
3 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
4 مصرف چه خوراکی‌هایی سبب بیماری آلزایمر می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 هندانه برای دیابتی ها مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
6 مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 دیابت, شیرین اما خطرناک ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
8 هشدار هایی که پوست در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 ارتباط بین مصرف شکر با سلول های سرطانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 پنج پیشنهاد برای بهبود وضعیت سلامت در دوره پیری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق! افزایش سوخت‌وساز بدن با فعالیت‌های بدنی و ورزش مهم‌ترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.