عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟


یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.

به گزارش لقمه، محققان آمریکایی استدلال می کنند که سطح بالای قند بر یک منطقه مهم از مغز اثر می گذارد که باعث سریع شدن ضربان قلب و افزایش فشار خون می شود.

از سوی دیگر محققان با اشاره به مطالعه دیگری که به تازگی بر روی هشت هزار و 670 بزرگسال فرانسوی انجام شده می گویند: هیچ ارتباطی میان مصرف نمک و ابتلا به فشار خون بالا وجود ندارد.

این در حالی است که سال ها به مردم توصیه می شود که مصرف نمک خود را کاهش دهند و میزان مصرف آن را به روزی یک قاشق چایخوری محدود کنند.

اما در مقاله ای که در مجله آمریکایی Cardiology منتشر شده است محققان به ریاست دکتر «جیمز دی نیکولانتینو» نوشته اند: عامل واقعی ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.

مطالعات دیگری که آنها نیز در مقیاس بزرگ انجام شده نشان می دهد که قند نسبت به سدیم ارتباط بسیار قویتری با ابتلا به فشار خون دارد.

وی خاطر نشان می کند که تشویق مردم به مصرف کردن محدود شکر، استراتژی رژیم غذایی بهتری برای کنترل فشار خون است.

حدود یک چهارم بزرگسالان در انگلیس به فشار خون بالا مبتلا هستند و فشار خون بالا خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

به گزارش هلث،محققان آمریکایی معتقدند که سطح بالای قند بر منطقه مهمی از مغز به نام هیپوتالاموس تاثیر می گذارد که باعث سریع شدن ضربان قلب و افزایش فشار خون می شود.

آنها همچنین تصور می کنند که سطح بالای قند خون باعث می شود که بدن ما انسولین بیشتری تولید کند که آن نیز به نوبه خود موجب تسریع ضربان قلب می شود.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از : ایرنا

کد: 7325 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 1032 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقلب امارات و اسپانیا در زعفران ایرانی/ استفاده از جوهر قند در تولید نبات زعفرانی سرطان‌زاست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
2 خوراکی های شادی آور را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 نیاز به ۵۰۰ هزار تن شکر خارجی/ واردات ۵۵۰ هزار تنی فقط در ۴ ماه! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 5 جایگزین طبیعی قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 علائم به اندازه کافی غذا نخوردن چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد
6 خوراکی که سلاح طبیعی در برابر سرطان هاست ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7 خوابی راحت را با این میوه تابستانی تجربه کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
8 مشتریان قند و شکر ایران را بشناسید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
9 کمبود منیزیم در بدن چه عوارضی دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
10 کنترل قند خون و دیابت با مصرف این ادویه ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
11 رییس اتاق ایران: تولید شکر در دولت یازدهم رکورد 120 ساله را شکست ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت