اطلاعیه و زمانبندی ثبت نام بیستمین دوره نمایشگاه ایران اگروفود


شرکت پالارسامانه مجری برگزاری بیستمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران اگروفود طی اطلاعیه ای زمان بندی ثبت نام و جانمایی را برای گروه های کشاورزی (اگرو) ، مواد غذایی(فود)، ماشین الات(فودتک) اعلام کرد.

به گزارش لقمه، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

با توجه به نقش ارزنده و مهم نمایشگاههای بین المللی در تبادل اطلاعات فنی-بازرگانی و آشنائی صاحبان صنایع و پژوهشگران و دست اندرکاران با آخرین دستاوردهای صنعتی و فن آوری روز جهان و همچنین به منظور معرفی توان تولید و صادرات کشور «بیستمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذائی، ماشین آلات و صنایع - ایران آگروفود 2013» ازتاریخ 7 لغایت 10 خرداد ماه 1392 با اخذ مجوز از سازمان توسعه تجارت ایران و با همکاری شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران، برای بیستمین سال متوالی توسط شرکت پالار سامانه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

در راستای هر چه تخصصی تر شدن فضای برگزاری نمایشگاه و بهره گیری و استفاده هرچه بیشتر مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان، نمایشگاه امسال نیز در ســه بخش تخصصــی«ایران فود»، «ایران فودتک» و «ایران آگرو» با حضور شرکت کنندگان داخلی و خارجی برگزار خواهد گردید.

«قابل توجه متقاضیان محترم مشارکت در نمایشگاه ایران آگروفود 2013»

فراخوان و آغاز مراحل ثبت نام متقاضیان مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه ایران آگروفود 2013 به زودی آغاز خواهد گردید. از کلیه متقاضیان مشارکت تقاضا می گردد تا نامه درخواست کتبی خود را در سربرگ شرکت با معرفی نماینده تام الاختیار مسئول ثبت نام حتما" با ذکر آدرس پست الکترونیک و شماره تلفن همراه و قید گروه کالائی شرکت متقاضی، جهت ثبت در بانک اطلاعاتی نمایشگاه، تا قبل از شروع جانمایـی اینترنـتی و رزرو اولیه برای انجام مراحل عضویت در سایت جانمائی اینترنتی به ستاد برگزاری ارائه نمایند.

لازم است تا متقاضیان مشارکت در بخش ریالی نسبت به ارائه مدارک زیر به ستاد برگزاری جهت بررسی لازم، تا قبل از شروع جانمایـی اینترنـتی و رزرو اولیه اقدام نمایند :

- پروانه بهره برداری یا پروانه صنفی تولیدی معتبر

- ثبت آرم تجاری محصولات

- تائیدیه تولید براساس یکی از استانداردهای ملی و یا معتبر بین المللی

- بروشور وکاتالوگ شرکت متقاضی در خصوص کالاها و خدماتی که توسط شرکت کننده در نمایشگاه ارائه خواهد شد.


شایان ذکر است با توجه به تنوع گروههای کالائی، کثرت متقاضیان مشارکت وگستردگی نمایشگاه ایران آگروفود 2013، بمنظور تسهیل تسریع در امر جانمائی و رفاه حال مشارکت کنندگان، جانمایی غرف و رزرو اولیه جهت شرکت کنندگان بخش ریالی متقاضی مشارکت در داخل سالن در این نمایشگاه نیز بصورت اینترنتی انجام خواهد شد.

فلذا زمانبندی ثبت نام اینترنتی و جانمایی به شرح زیر می باشد:

21 فروردین 1392 ثبت نام و جانمایی 2 گروه اگرو (کشاورزی) و فودتک (ماشین آلات)

گروه فودتک:سالنهای 38، 38آ، 40، 40آ، 41، 41ب، طبقه دوم سالن44(خلیج فارس)

گروه آگرو:دو طبقه سالن 44(خلیج فارس)

22 فروردین 1392 ثبت نام فضای باز نمایشگاه

فضای باز سالن های تحت پوشش

27 فروردین 1392 ثبت نام گروه فود (مواد غذایی و محصول نهایی)

گروه فود: سالنهای 6، 7، 9-8، 11-10، 13-12، 15-14، 27، 31آ، 31ب




کد: 3584 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 3981 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
2 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
4 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
6 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
7 ایران در کشورهای منطقه نمایشگاه‌های اختصاصی برگزار می‌کند ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
8 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
9 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
10 نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
11 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف چه مقدار قهوه کشنده است محققان می‌گویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بی‌خطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.