عمر مفید آدامس چقدر است؟


مدیرگروه دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: زمان موثرجویدن آدامس 20 دقیقه است و افراد باید ازجویدن زیاد آدامس خودداری کند.

به گزارش لقمه، دکتر سیدخالد موسوی فرد افزود: جویدن بیش از 20 دقیقه آدامس ممکن است موجب اختلال در مفصل گیجگاهی فکی، حساسیت و گرفتگی عضلات فک، سایش دندان‌ها شود.

وی اظهار کرد: آدامس به صورت مکانیکی در کاهش پلاک دندانی موثر است، آدامس بدون قند تاثیرات مثبت فراوانی در حفظ سلامت دندان‌ها دارد، بدین معنی که در هنگام جویدن میزان ترشحات بزاقی را بالا برده و اسیدهای تشکیل شده از پلاک‌های دندانی را شسته و از بروز پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

مدیر گروه بیماری دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: بنا بر شواهد بالینی نه تنها آدامس بدون قند عامل پوسیدگی دندان‌ها نیست، بلکه استفاده از آن پس از هر وعده غذایی و استفاده از شکلات و بیسکویت، اسید ایجاد شده را کاهش می‌دهد.

موسوی فرد عنوان کرد: آب دهان یکی از مهم‌ترین ابزارهای دفاعی طبیعی دهان به شمار می‌رود. این مایع اسیدهای ایجاد شده را خنثی و مراحل بازسازی و محکم شدن مینای دندان را تسریع می‌کند.

وی در پایان یادآورشد: در هنگام خشکی دهان اسید تولید شده از تخمیر باکتری‌ها می‌توانند باعث بروز پوسیدگی‌های وسیعی در دهان شوند. مصرف آدامس برای سالمندانی که دچار خشکی دهان هستند، می‌تواند روش موثری در تحریک غدد بزاقی برای ترشح بیشتر بزاق در دهان باشد.


نقل از :ایسنا

کد: 3675 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 1880 ساعت: 12:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
3 صادرات آدامس از واردات پیشی گرفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 خوردن 9 غذا قبل از مهمانی و عروسی ممنون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 وجود «آدامس نفتی» کذب است ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت
8 توصیه‌های وزارت بهداشت برای خرید آدامس ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
9 آدامس هایی که مواد مخدر دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 چطور مواد غذایی چاق کننده را کنار بگذاریم؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
11 غذاهای خنگ کننده را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت