غذاهای خنگ کننده را بشناسید


برخی از خوراکی ها کارایی مغز را تحت تاثیر قرار داده آن را افزایش یا کاهش می دهند. در ادامه با 5 غذای خنگ کننده آشنا می شوید.

به گزارش لقمه، هوش و استعداد ذاتی است و نمی توان باهوش تر شد. اما برخی از خوراکی ها کارایی مغز را تحت تاثیر قرار داده آن را افزایش یا کاهش می دهند.
در ادامه با 5 غذای خنگ کننده آشنا می شوید.


1 - آدامس
تعداد زیادی از دانشمندان باور دارند جویدن آدامس در برخی شرایط کارآیی مغز را کاهش می دهد. نتایج پژوهش ها نشان می دهند جویدن آدامس به تمرکز و دقت کردن نیاز دارد و به پروسه ثبت داده ها و اطلاعات در مغز آسیب می زند.


2- چیپس، سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا
نتیجه بررسی ها بر روی چهار هزار کودک نشان می دهند کودکان سه ساله ای که در رژیم غذایی شان مقدار زیادی غذاهای آماده مانند چیپس، پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده وجود دارد ضریب هوشی کمتری دارند. پژوهشگران تاکید می کنند مصرف غذاهای مفید برای رشد و پرورش مغز در دوران کودکی ضروری است. برای رسیدن به این هدف باید پشتکار داشته باشید. زود مایوس نشوید. یادتان باشید، باید کودکان را بارها و بارها به خوردن غذاهای سالم تشویق کنید.


3 - کره
اگر رژیم غذایی تان سرشار از چربی های اشباع باشد، عملکرد مغزتان کاهش می یابد. نیتجه پژوهش های محققان دانشگاه هاروارد پس از بررسی چهار ساله بر روی شش هزار زن دریافتند، افرادی که رژیم غذایی شان سرشار از چربی های اشباع داشت، در آزمون های تست هوش و حافظه نتایج ضعیفی کسب کردند. نیازی به حذف کامل این مواد غذایی نیست. وجود مقادیر اندک این نوع چربی ها در رژیم غذایی مشکلی ایجاد نمی کند. بهتر است از نمونه های کم چرب تر فرآورده های حیوانی مانند پنیر، ماست و شیر استفاده کرده و مصرف گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را متوقف کنید.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 6816 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 3405 ساعت: 2:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگویی اظهار داشت: پیتزا به ...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.
قدیمی ترین میوه محبوب جهان را بهتر بشناسید موز یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های روی زمین و غنی از املاح و ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.