ماجرای گاوهای هندی و کالباس وطنی


در حالی که دولت مهم‌ترین کنترل کننده واردات و صادرات گوشت به کشور است، چندی پیش محمد رضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، از به کار بردن لاشه پیر گاوهای هندی در سوسیس و کالباس انتقاد کرد.

به گزارش لقمه در بخش‎هایی دیگر از گزارش افکارنیوز آمده است: به دنبال افزایش قیمت گوشت طی سال‌های گذشته، اتحادیه فرآورده‌های گوشتی بر آن شد تا با اندکی تغییرات در ساختار تولیدات خود، قیمت تمام شده آن را کاهش دهد. با توجه به افزایش قیمت گوشت، دیگر استفاده از گوشت‌های مرغوب برزیلی در صنایع فرآوری گوشت امکان پذیر نبود در نتیجه گوشت گاوهای پیر هندی جایگزین آن شد. وزارت بهداشت نیز با توجه به اینکه در جریان فرآوری و تبدیل گوشت به سوسیس و کالباس، این ماده پروتئینی فرآیند حرارت دهی را طی کرده و مخاطرات آن به حداقل می‌رسد، با این تغییر در ساختار تولید موافقت کرد.

خطر گاوهای هندی!

بخش عظیمی از مردم هند، گوشت مصرف نمی‌کنند و گاوهای هندی که در واقع خدایان یکی از فرقه‌های رایج در هند به حساب می‌آیند، در خیابان‌ها سرگردان هستند. این گاو‌ها در طول حیات خود حتی یک واکسن نیز دریافت نمی‌کنند. گاوهای سرگردان توسط باندهایی جمع آوری و از طریق پاکستان وارد ایران می‌شوند.

ورود گاوهای هندی به ایران تقریبا از پنج سال قبل آغاز شد. این گاو‌ها در نقطه صفر مرزی، در استان سیستان و بلوچستان کشتار می‌شوند و گوشت آن‌ها با قیمت‌های ارزان‌تر نسبت به سایر انواع گوشت، عرضه می‌شود. جالب اینجاست که استاندار سیستان و بلوچستان و رییس وقت سازمان جهاد کشاورزی این استان که امروز سکان معاونت برنامه ریزی و اقتصاد وزارت جهاد کشاورزی را در دست دارد، تمام قد از واردات گاوهای هندی دفاع می‌کردند.

این دو بر این باور بودند که واردات دام زنده و کشتار آن در نقطه صفر مرزی برای مردم سیستان و بلوچستان اشتغال ایجاد می‌کند. اما متاسفانه ایجاد اشتغال برای مردم جنوب شرقی کشور منجر به ورود سویه جدیدی از تب برفکی موسوم به «O هندی» به کشور شد و خسارات زیادی را به پیکره تولیدات دامی کشور وارد کرد.




کد: 3703 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 2998 ساعت: 9:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای! ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
شروع رژیم غذایی روی ترازو تناسب اندانم و کاهش وزن در عصر تکنولوژی، برای افرادی که تنها با کلید‌ها و دکمه‌های دستگاه‌های دیجیتال سر کار دارند، به یک مشکل عمده تبدیل شده است.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.