ماجرای گاوهای هندی و کالباس وطنی


در حالی که دولت مهم‌ترین کنترل کننده واردات و صادرات گوشت به کشور است، چندی پیش محمد رضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، از به کار بردن لاشه پیر گاوهای هندی در سوسیس و کالباس انتقاد کرد.

به گزارش لقمه در بخش‎هایی دیگر از گزارش افکارنیوز آمده است: به دنبال افزایش قیمت گوشت طی سال‌های گذشته، اتحادیه فرآورده‌های گوشتی بر آن شد تا با اندکی تغییرات در ساختار تولیدات خود، قیمت تمام شده آن را کاهش دهد. با توجه به افزایش قیمت گوشت، دیگر استفاده از گوشت‌های مرغوب برزیلی در صنایع فرآوری گوشت امکان پذیر نبود در نتیجه گوشت گاوهای پیر هندی جایگزین آن شد. وزارت بهداشت نیز با توجه به اینکه در جریان فرآوری و تبدیل گوشت به سوسیس و کالباس، این ماده پروتئینی فرآیند حرارت دهی را طی کرده و مخاطرات آن به حداقل می‌رسد، با این تغییر در ساختار تولید موافقت کرد.

خطر گاوهای هندی!

بخش عظیمی از مردم هند، گوشت مصرف نمی‌کنند و گاوهای هندی که در واقع خدایان یکی از فرقه‌های رایج در هند به حساب می‌آیند، در خیابان‌ها سرگردان هستند. این گاو‌ها در طول حیات خود حتی یک واکسن نیز دریافت نمی‌کنند. گاوهای سرگردان توسط باندهایی جمع آوری و از طریق پاکستان وارد ایران می‌شوند.

ورود گاوهای هندی به ایران تقریبا از پنج سال قبل آغاز شد. این گاو‌ها در نقطه صفر مرزی، در استان سیستان و بلوچستان کشتار می‌شوند و گوشت آن‌ها با قیمت‌های ارزان‌تر نسبت به سایر انواع گوشت، عرضه می‌شود. جالب اینجاست که استاندار سیستان و بلوچستان و رییس وقت سازمان جهاد کشاورزی این استان که امروز سکان معاونت برنامه ریزی و اقتصاد وزارت جهاد کشاورزی را در دست دارد، تمام قد از واردات گاوهای هندی دفاع می‌کردند.

این دو بر این باور بودند که واردات دام زنده و کشتار آن در نقطه صفر مرزی برای مردم سیستان و بلوچستان اشتغال ایجاد می‌کند. اما متاسفانه ایجاد اشتغال برای مردم جنوب شرقی کشور منجر به ورود سویه جدیدی از تب برفکی موسوم به «O هندی» به کشور شد و خسارات زیادی را به پیکره تولیدات دامی کشور وارد کرد.




کد: 3703 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 2973 ساعت: 9:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای! ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.
9 توصیه‌ی تغذیه‌ای برای فصل امتحانات برای تقویت قوای ذهنی لازم است قندخون همیشه در حالت نرمال و متعادل باقی بماند.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.