بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی


محمد حضوری

1- در هنگام گرسنگی خرید نكنید.
این یكی از بزرگترین و اساسی ترین اشتباهاتی است كه انجام می شود. خرید مواد غذایی در زمان گرسنگی، موجب تهیه و خرید مواد غذایی می شود كه شما با توجه به ضعف و گرسنگی تمایل به مصرف آن ها دارید. این مواد غذایی اغلب از گروه محصولات فرآیند شده بوده و دارای مقادیر قابل توجهی چربی و كربوهیدرات است و انرژی زیادی دارند.

2- در هنگام خرید، كودكان را همراه نبرید. در صورتی كه كودك گرسنه باشد، انتخاب های غذایی ناسالمی شامل فرآورده های چرب و شیرین را شاهد خواهید بود. فرآورده هایی كه قیمت بالا و ارزش غذایی اندكی دارند.

3- با لیست خرید وارد فروشگاه شوید. در این صورت، شما تنها مواردی را تهیه می كنید كه مورد نیاز شما است و از تهیه فرآورده های غیرضروری و صرف هزینه اضافی جلوگیری می كند.

4- تا حد امكان مطابق با نیاز خود خرید كنید. رعایت این اصل به شما كمك خواهد كرد كه مواد غذایی را تازه تهیه كرده و در كوتاهترین زمان ممكن به مصرف برسانید.

5- بر اساس نحوه و زمان بندی مصرف خود خرید كنید. به عنوان مثال در صورتی كه همین امشب میزبان كی میهمانی هستید، برای خرید موز، بهتر است انواع رسیده تر كه پوست آن ها به طور كامل زرد رنگ است تهیه كنید.

6- مواد غذایی را فصلی خرید كنید. تهیه مواد غذایی در فصل رویش آن ها، علاوه بر آن كه با صرف هزینه ای كمتر همراه می باشد، ارزش غذایی بالاتری نیز داراست.

7- مواد غذایی را با توجه به رعایت شرایط مناسب نگهداری تهیه كنید. مواد غذایی مانند محصولات لبنی باید درون یخچال نگهداری شوند.


نقل از :دنیای سبز

کد: 374 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 7676 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.