بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی


محمد حضوری

1- در هنگام گرسنگی خرید نكنید.
این یكی از بزرگترین و اساسی ترین اشتباهاتی است كه انجام می شود. خرید مواد غذایی در زمان گرسنگی، موجب تهیه و خرید مواد غذایی می شود كه شما با توجه به ضعف و گرسنگی تمایل به مصرف آن ها دارید. این مواد غذایی اغلب از گروه محصولات فرآیند شده بوده و دارای مقادیر قابل توجهی چربی و كربوهیدرات است و انرژی زیادی دارند.

2- در هنگام خرید، كودكان را همراه نبرید. در صورتی كه كودك گرسنه باشد، انتخاب های غذایی ناسالمی شامل فرآورده های چرب و شیرین را شاهد خواهید بود. فرآورده هایی كه قیمت بالا و ارزش غذایی اندكی دارند.

3- با لیست خرید وارد فروشگاه شوید. در این صورت، شما تنها مواردی را تهیه می كنید كه مورد نیاز شما است و از تهیه فرآورده های غیرضروری و صرف هزینه اضافی جلوگیری می كند.

4- تا حد امكان مطابق با نیاز خود خرید كنید. رعایت این اصل به شما كمك خواهد كرد كه مواد غذایی را تازه تهیه كرده و در كوتاهترین زمان ممكن به مصرف برسانید.

5- بر اساس نحوه و زمان بندی مصرف خود خرید كنید. به عنوان مثال در صورتی كه همین امشب میزبان كی میهمانی هستید، برای خرید موز، بهتر است انواع رسیده تر كه پوست آن ها به طور كامل زرد رنگ است تهیه كنید.

6- مواد غذایی را فصلی خرید كنید. تهیه مواد غذایی در فصل رویش آن ها، علاوه بر آن كه با صرف هزینه ای كمتر همراه می باشد، ارزش غذایی بالاتری نیز داراست.

7- مواد غذایی را با توجه به رعایت شرایط مناسب نگهداری تهیه كنید. مواد غذایی مانند محصولات لبنی باید درون یخچال نگهداری شوند.


نقل از :دنیای سبز

کد: 374 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 7695 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.