خاکشیر؛ نوشیدنی سنتی فصل گرما


یک متخصص طب سنتی گفت: خاکشیر ماده بسیار مناسب برای افرادی است که طبع گرم دارند. این ماده، خنک‌ کننده کبد است.

به گزارش لقمه، دکتر اقباله ذاکر حسینی در گفت‌وگویی اظهار کرد: بهتر است خاکشیر به صورت شربت استفاده شود. شربت باید با آب و کمی گلاب و عسل تهیه شود زیرا شربت آب و شکر موجب می‌شود که مزه خوبی از خاکشیر حس نشود.


وی افزود: خاکشیر همچنین می‌تواند در درمان ناراحتی‌های پوستی چون آکنه و اگزما موثر باشد. مبتلایان به این مشکلات می‌توانند خاکشیر را در لیوان آب داغ بریزند و پس از سرد شدن از آن استفاده کنند.


ذاکر حسینی تصریح کرد: افرادی که در فصل گرما به سفر حج می‌روند بهتر است از خاکشیر استفاده کنند؛ گرمای هوا، احتمال گرمازدگی را افزایش می‌دهد و خوردن مقداری خاکشیر می‌تواند از بروز آن جلوگیری کند.


این متخصص طب سنتی ادامه داد: خوردن خاکشیر هیچ محدودیتی ندارد و حتی می‌توان در یک لیتر آب، 5 قاشق غذاخوری از این ماده استفاده کرد.


وی گفت:‌ خاکشیرهیچ تاثیر مسکنی ندارد و نمی‌تواند درد را رفع کند ولی افرادی که مشکل معده دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. استفاده از شربت خاکشیر و کمی عرق نعناع می‌تواند این مشکل را حل کند.


نقل از :ایسنا

کد: 3809 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 2834 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 70 نکته و ترفند مهم آشپزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
2 درمان «کولیت» با 3 گیاه دارویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
3 پاکسازی و درمان گیاهی کبد چرب با خاکشیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن
4 درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت
5 بیماران دیابتی چه میوه‌هایی مصرف کنند؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
6 دستور تهیه ژله خاکشیر ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
7 معجزه‌ای به‌ نام خاکشی‌ درمانی ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
8 دانستنی‌های تغذیه‌ای زائران خانه خدا ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور
9 در تابستان، شربت خیار بنوشید ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور
10 نوشیدن چای پررنگ هنگام سحر موجب تشنگی بیشتر می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
11 سحری بخوریم یا نه؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.