امکان ورود پاستیل‌های حاوی غضروف خوک به صورت قاچاق وجود دارد


امکان استفاده از غضروف و ژلاتین خوک برای تولید پاستیل‌های خوراکی وجود دارد و هر محصول غذایی، دارویی و آرایشی باید از طریق سازمان غذا و دارو وارد شود تا در کمیته کارشناسی بررسی شود در صورتی که مشکلی نباشد مجوز واردات بگیرد.

به گزارش لقمه، مجید حاجی فرجی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد وجود غضروف خوک در پاستیل‌هایی وارداتی اظهار داشت: امکان استفاده از غضروف و ژلاتین خوک برای تولید پاستیل‌های خوراکی وجود دارد و هر محصول غذایی، دارویی و آرایشی باید از طریق سازمان غذا و دارو وارد شود تا در کمیته کارشناسی بررسی شود در صورتی که مشکلی نباشد مجوز واردات بگیرد.

وی حلال بودن کالای خوراکی را یکی از مواردی دانست که سازمان غذا و دارو در کمیته کارشناسی بر آن تأکید دارد و افزود: آزمایش‌های لازم در این زمینه انجام می‌شود و تمام مواد غذایی باید برچسب «حلال» داشته باشند، در غیر این صورت مجوز واردات نمی‌گیرند.

وی در پاسخ به اینکه برخی شکلات‌ها یا پاستیل‌‌ها یا سایر مواد خوراکی در بازار هیچگونه برچسب سازمان غذا و دارو یا برچسب حلال شرکت تولید کننده را ندارند گفت: این گونه مواد خوراکی از طریق قاچاق وارد کشور می‌شوند و مردم نباید این گونه مواد غذایی را بخرند.

وی گفت: البته محتویات هر ماده غذایی روی آن نوشته شده ولی مشکل ما این است که مردم به برچسب‌ها و نوشته‌های روی بسته چندان توجه نمی‌کنند یا نوشته روی بسته‌ها آن قدر ریز است که قابل خواندن نیست.

عضو کمیته فنی سازمان غذا و دارو به مردم توصیه کرد تا مردم، مواد خوراکی وارداتی که برچسب «حلال» یا برچسب سازمان غذا و دارو را ندارند بنا بر شک بگذارند و نخرند.

این متخصص تغذیه در مورد اینکه گفته می‌شود پاستیل به دلیل وجود کلسیم به کودکان داده می‌شود گفت: اینکه برای ویتامین ث یا کلسیم به کودکان خود پاستیل یا ژله بخورانیم را توصیه نمی‌کنیم و می‌توان این ماده را از راه‌های دیگر تأمین کرد.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای گفت: برخی خانواده‌ها هم به دلیل تنوع غذایی و علاقه اقدام به تهیه مواد خوراکی مصنوعی مانند پاستیل می‌کنند که اکثراً پرکالری هستند و تبعات خاص خود را دارند.

حاجی فرجی از طراحی مواد غذایی متنوع به عنوان جایگزین این گونه خوراکی‌ها در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای خبر داد و گفت: سعی می‌کنیم مواد غذایی را با خواص بهتر جایگزین کنیم و در حال طراحی گروه غذایی متنوع با خواص مفید هستیم.





کد: 3683 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 4361 ساعت: 2:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا خوردن پاستیل به بازسازی غضروف کمک می کند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
2 خطر پاستیل برای دندان کودکان ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
3 استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد
4 آیا پاستیل‌خورها قدبلند‌ترند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
5 آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
6 پاستیل استخوان‌ساز است ؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند
8 مصرف پاستیل و شکلاتی را که تبلیغ نمی‌کنیم از پفک بیشتر است ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۳ بهمن
9 خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت