پاستیل‌ فله‌ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: پاستیل‌های باز و فله مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین رستگار رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو بیان کرد: تنها پاستیل‌هایی که از سازمان غذا و دارو مجوز دارد مورد تأیید است و از ژلاتین حلال تهیه شده اند.

 
وی با اشاره به اینکه پاستیل‌های باز و فله‌ای به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود و از مجاری قانونی رد نشده اند، گفت: در پاستیل‌های باز و فله از ژلاتین‌های خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر چون ماهی غیر حلال و گربه و سگ استفاده شده است.
 
رستگار با بیان اینکه بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند، افزود: بهتر است والدین بر استفاده بچه‌ها از پاستیل، نظارت بیشتری داشته باشند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 15522 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ جمعه ۵ مرداد بازدید: 296 ساعت: 11:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟ یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.