پاستیل‌ فله‌ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: پاستیل‌های باز و فله مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین رستگار رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو بیان کرد: تنها پاستیل‌هایی که از سازمان غذا و دارو مجوز دارد مورد تأیید است و از ژلاتین حلال تهیه شده اند.

 
وی با اشاره به اینکه پاستیل‌های باز و فله‌ای به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود و از مجاری قانونی رد نشده اند، گفت: در پاستیل‌های باز و فله از ژلاتین‌های خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر چون ماهی غیر حلال و گربه و سگ استفاده شده است.
 
رستگار با بیان اینکه بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند، افزود: بهتر است والدین بر استفاده بچه‌ها از پاستیل، نظارت بیشتری داشته باشند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 15522 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ جمعه ۵ مرداد بازدید: 522 ساعت: 11:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.