فائو پیش‌بینی کرد؛
افزایش 5.4 درصدی تولید گندم و 16 میلیون تن برنج دنیا در سال 2013


فائو پیش‌بینی کرد تولید گندم دنیا 5.4 درصد، برنج 16 میلیون تن و ذرت 10 درصد در سال جاری بیشتر می‌شود، اما تجارت جهانی غلات 13 میلیون تن کاهش می‌یابد.

به گزارش لقمه به نقل از سازمان خواروبار جهانی(فائو)، به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب تولید گندم دنیا در سال 2013 به 695 میلیون تن می‌رسد که در مقایسه با تولید سال گذشته 5.4 درصد افزایش می‌یابد، اما این میزان نسبت به سال 2011 که 701 میلیون تن بود 6 میلیون تن کمتر می‌شود.

همچنین بر اساس گزارش فائو تولید دانه‌های کرکدار غلات رکورد 1266 میلیون تن را ثبت می‌کند که 9.3 درصد نسبت به بیشترین میزانی که در سال 2011 با رقم 1167 میلیون تن ثبت شده بود بالاتر می‌شود.

*افزایش 10 درصدی تولید ذرت و تولید 500 میلیون تن برنج

فائو پیش‌بینی کرده است،‌تولید ذرت دنیا به حدود 960 میلیون تن برسد که نسبت به تولید سال گذشته 10 درصد بیشتر می‌شود و بخش زیادی از این افزایش تولید در آمریکا که بزرگترین تولید کننده ذرت جهان است خواهد بود، تولید برنج دنیا نیز به 497.7 میلیون تن می‌رسد که 16 میلیون تن از تولید سال گذشته فراتر می‌رود و بیشترین افزایش تولید برنج در کشورهای هندوستان و اندونزی خواهد بود.

*کاهش مصرف غلات در سال 2013

بر اساس این گزارش به رغم انتظار افزایش تولیدغلات، مصرف اینگونه محصولات در دنیا به دلیل افزایش قیمت آن کاهش می‌یابد.

مصرف غلات دنیا در حال حاضر 2332 میلیون تن است که نسبت به 2012/2011 تغییری نداشته، اما آخر سال جاری کاهش مصرف غلات را در دنیا به دلیل افزایش قیمت آن خواهیم داشت.

*کاهش تجارت جهانی غلات در سال 2013

فائو ذخیره غلات را در پایان سال 2013 حدود 505 میلیون تن اعلام کرده اما پیش بینی کرده است کاهش عمده‌ای در تجارت جهانی انواع غلات ایجاد شود.

بر اساس این گزارش سازمان خواروبار جهانی تجارت جهانی غلات را در سال 2013، 304.4 میلیون تن پیش‌بینی کرده است که 4 درصد یعنی 13 میلیون تن نسبت به تجارت جهانی غلات در سال گذشته پایین‌تر خواهد بود.




کد: 3898 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2646 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


mehran

قیمت جهانی عدس را من چگونه باید بدست بیاورم لطفآ راهنمایی کنید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
ماست از این سرطان پیشگیری می کند هیچ یك از محصولات لبنی دیگر چنین اثری را نشان نداده اند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
كودكان چاق حس چشایی ضعیف‌تری دارند جوانه‌های چشایی كودكان چاق نسبت به كودكان با وزن طبیعی دارای حساسیت كمتری است.