راهنمای طب شرقی/
زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها


در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.

به گزارش لقمه، در زیر به برخی از این رفتارها و چگونگی و چرایی آنها اشاره می شود.

بهترین زمان برای خواب

زود به رختخواب رفتن و زود بیدار شدن ایده بسیار خوبی است. بر اساس طب شرقی، کانال های مهم انرژی برای احیای بدن در ساعت 11 شب فعال می شوند. در مطالعات علمی غربی نیز آمده است هورمون هایی که به شما کمک می کند به طور مناسب تری بافت را ترمیم و جربی و قند را بسوزانید، در صورت خواب کافی ترشح می شوند.

پس سعی کنید در ساعت 11 شب به خواب بروید.

بهترین زمان برای خوردن

بستگی دارد. اگر لاغر باشید بدن می تواند انرژی خود را تامین کند و زمان غذا خوردن از اهمیت کمتری برخوردار است اما سه وعده غذایی پایه باید حفظ شود. اگر اضافه وزن دارید یا پیش دیابت هستید وعده های غذایی باید در عین زیاد بودن کم حجم و بدون کربوهیدرات تصفیه شده باشد.

بهترین زمان برای سفر

اگر از قطارهای سریع استفاده می کنید اواخر صبح بهتر است. اما برای قطارهای سبک و کند، عصر هنگام بهتر است. با این حال بهترین زمان را باید برای "رفتن" در نظر گرفت نه بازگشت تا بدن خود را هماهنگ کند.

بهترین زمان برای خوردن کربوهیدرات

اگر دچار اضافه وزن هستید و از مشکلات کلسترول، تری گلیسیرید و قند خون رنج می برید بهترین زمان برای مصرف کربوهیدرات "هرگز " است. مگر آنکه مقدار بسیار اندک و ناچیزی پس از یک ورزش سنگین.

اگر لاغر هستید یا بسیار فعال، بهترین زمان پس از ورزش و همچنین پیش از خواب، است چرا که کربوهیدارت ها کیفیت مناسب تری را برای خواب فراهم می کنند. این مواد مغذی تاثیرات بر شیمی مغز را آرام می کنند. به همین دلیل است که در زمان استرس دوست داریم کربوهیدرات بخوریم.

بهترین زمان برای مصرف مکمل ها

اغلب، بهتر است مکمل ها همراه با غذا خورده شوند چرا که هضم غذا موجب جذب بهتر مکمل ها می شود.

تنها استثنا ماده غذایی محرک مانند کافئین یا کارنیتین است که باید با معده خالی خورده شوند.

بهترین زمان برای کارهای فکری

ایده ال است کارهای فکری در صبح انجام شود. با آغاز روز باید تمرکز کرد ولی همانطور که روز می گذرد باید بر آرامش بدن و ذهن خود بیافزاییم تا برای خواب آماده شویم.



م.ک


نقل از :مهر

کد: 1944 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 4459 ساعت: 5:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
2 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
3 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
4 یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها ۱۳۹۸ جمعه ۱۰ خرداد
5 دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
6 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
7 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 جلوگیری از پرخوری با برخی از مکمل های غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
9 توصیه‌های تغذیه‌ای شب یلدا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
10 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
میوه ای برای بهبود کولیت! این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »