اختصاص ارز مرجع به واردات کره/22 هزار تن کره در راه بازار


دبیر انجمن صنایع فراورده‌های لبنی با اشاره به اینکه اختصاص ارز مرجع به واردات 22 هزار تن کره انباشت شده در گمرک‌های کشور آغاز شده است، گفت: این میزان کره وارداتی مصرف حدود چهار تا پنج ماه کشور است.

به گزارش لقمه، رضا باکری افزود: کارهای اداری اختصاص ارز مرجع به کره‌های وارداتی آغاز شده و قرار است تا پایان سال 1392 و براساس مصوبه مجلس و ستاد تدابیر ویژه اقتصادی دولت به واردات کره ارز مرجع اختصاص یابد.

او در پاسخ به این سوال که چرا امکان تولید داخلی کره وجود ندارد؟ گفت: شیرخامی که مخصوص تولید کره باشد و چربی آن بالا باشد در کشور تولید نمی‌شود و در این زمینه ظرفیت سازی لازم نشده است.

در همین حال رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز خبر داده که به زودی کمبود کره در بازار از طریق واردات و عرضه آن برطرف خواهد شد.

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت هم گفته که ارز کره تامین شده است و پس از اختصاص آن برای واردات کره روند ورود مواد اولیه به کشور و ترخیص و توزیع این کالا توسط بخش خصوصی آغاز می‌شود.

سالانه حدود 50 هزار تن کره از کشورهای نیوزیلند، استرالیا و کشورهای اروپایی مانند هلند، آلمان، فرانسه و بلژیک وارد کشور می‌شود که به دلیل اختصاص نیافتن ارز، موجودی کره در کارخانه‌های لبنی به شدت کاهش یافته است و به گفته کارشناسان در صورت ترخیص نشدن کره تا پایان اردیبهشت ماه، کمبود به وجود آمده کره در بازار تشدید خواهد شد.

سالانه 6.7 میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور تولید می‌شود که به دلیل کمبود تولید شیر نمی‌توان کره را از منابع داخلی تهیه کرد.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی اوایل اردیبهشت ماه سال جاری ارز مرجع واردات بسیاری از اقلام اساسی از جمله کره و روغن را حذف کرد.


نقل از :ایسنا

کد: 3901 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2257 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع گسترده کره در فروشگاه‌های سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
4 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
5 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
6 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
7 مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
8 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
9 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
10 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
11 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.