روش تهیه کیک پیناتای رنگین کمان


کیکی به زیبایی رنگین کمان را برای به رخ کشیدن خلاقیتتان در آشپزی بیاموزید!

مواد لازم:

یک جعبه پودر کیک دلخواه
ربع فنجان کره
دو سوم فنجان آب
2 عدد تخم مرغ بزرگ
آرد
خامه آماده برای تزئین
2فنجان اسمارتیز به رنگ های مختلف
خامه وانیلی
فوندان سفید
رنگ غذا به رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش
عدد قالب کیک گرد



دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در درجه 350 فارنهایت گرم شود. دو قالب کیک پزی را چرب کنید و رویشان آرد بپاشید.

2. پودر کیک و کره آب شده را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود. آب و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. دو دقیقه با همزن با دور متوسط هم بزنید. سپس خمیر حاصل را به دو نیم کنید و هر یک را داخل قالب گرد بریزید. آنها را در فر بگذارید تا حدود 25 دقیقه بپزد. بعد از 25 دقیقه وقتی خلال دندان را داخل آنها می کنید و بیرون می آورید باید خلال دندان تمیز باشد. بگذارید 10 دقیقه سرد شوند.

3. کیک ها را به دو نیم کنید تا در کل 4 نیمدایره به شکل رنگین کمان داشته باشید. ای چهار نیمدایره باید کاملاً مساوی باشند. بخش های اضافه هر یک را ببرید.

4. دو نیمدایره را کنار بگذارید. دو تای دیگر را روی تخته بگذارید و وسط آنها را با چاقوی به شکل نیمدایره برش بزنید تا جایی برای پر کردن اسمارتیزها خالی شود.

5. اضافه های کیک را از روی تخته جمع کنید و کنار بگذارید. حالا دو نیمدایره کامل و دو نیمدایره توخالی دارید.

6. برای چسباندن این چهار نیمدایره بهم از خامه استفاده کنید و بین لایه ها خامه بمالید. دو نیمدایره توخالی باید وسط باشند. ابتدا یک نیمدایره کامل را روی تخته بگذارید. سپس رویش خامه بمالید و نیمدایره توخالی اول را رویش بگذارید. روی آن هم خامه بمالید و نیمدایره خالی دوم را رویش بگذارید.

7. حالا باید فضای خالی وسط کیک را با اسمارتیز پر کنید. تمام فضای خالی باید پر شود تا وقتی کیک را بلند می کنید و به حالت ایستاده می گذارید از هم نپاشد.

8. بعد از پر کردن داخل کیک روش یک لایه خامه بمالید و نیمدایره کامل دوم را رویش بگذارید. اگر لازم شد باید در هر فاصله خالی خامه بمالید تا لایه های کیک خوب بهم بچسبند.

9. مقوای یا سینی ابری شکل تهیه کنید و کیک را بلند کرده و به حالت ایستاده روی آن بگذارید. برای آنکه به سطح بچسبد زیر کیک خامه بمالید. از خامه وانیلی برای پوشاندن سطح کیک استفاده کنید و تمام قسمت های آن را صاف کنید.

10. با مقدار فوندان به رنگ آبی سطح کیک را بپوشانید. بدین ترتیب کیک پس زمینه آسمانی می شود.

11. تخته ای را چرب کنید و فوندان را به شکل مستطیل روی آن باز کنید.

12. سپس این مستطیل را بردارید و روی کیک بکشید. تکه های اضافی را ببرید.

13. فوندان های 30 گرمی را با رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش رنگ کنید. سپس هر تکه را لوله کنید.

14. از همان قالب گردی که برای پختن کیک استفاده کرده بودید برای گرد کردن لوله های رنگی استفاده کنید. اول قرمز را به یک گوشه قالب بچسبانید. سپس رنگ های دیگر را به ترتیب زیر آن بگذارید. اگر تکه های فوندان به هم نچسبیدند از کمی آب به عنوان چسب استفاده کنید.

15. سپس دایره رنگین کمان را به دو نیم کنید تا دو نیمدایره از هفت رنگ فوندان بدست آید.

16. یک طرف نیمدایره رنگین کمان فوندانی را کمی آب بمالید. سپس آن را به آرامی برداشته و به کیک بچسبانید. یک دقیقه نگه دارید تا خوب بچسبد.

17. برای نیمه دیگر کیک هم همینکار را بکنید. برای درست کردن ابرهای سفید، از فوندان سفید استفاده کنید. فوندان سفید را به شکل توپ دربیاورید. در هر دو طرف کیک، توپ های فوندانی را به شکل ابر به هم بچسبانید.

18. وقتی ابرها آماده شدند کیک آماده است. مقوای زیر کیک را هم می توانید به شکل ابر برش بزنید.

19. برای سرو کردن کیک ما آن را از وسط بریده ایم تا خوب مشخص شود. ولی بهتر است که برای سرو کردن آن را از انتها ببرید. زیرا وقتی از وسط می برید کل اسمارتیزها بیرون می ریزد و برای قسمت های دیگر سهمی از اسمارتیز نمی ماند.


زمان تهیه: 2 ساعت

کل زمان آماده سازی: 3.30 ساعت

مناسب برای 8 برش کیک


نقل از :برترین ها

کد: 3969 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 6298 ساعت: 2:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
2 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
3 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
4 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
5 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
6 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
7 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
8 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
9 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
10 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
11 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.