ویتامین C باکتری‌های مقاوم به دارو را از بین می‌برد


در تحقیقی که اخیراً بر روی بیماری سل انجام شده، محققان دریافته‌اند که ویتامین C می‌تواند باکتری سل را که به دارو مقاوم است، از بین ببرد.

به گزارش لقمه، به گفته دکتر براون استین، هنگامی که آنتی‌بیوتیک‌ها به بازار آمدند، مصرف ویتامینC مورد توجه کمتری قرار گرفت. اما ما در این تحقیق توانایی ویتامین C را در از بین بردن بسیاری از عفونت‌ها از جمله باکتری سل نشان دادیم.

محققان دانشکده پزشکی آلبرت اینشتین دانشگاه یشیوا در نیویورک، هنگامی به این ویژگی ویتامین C پی بردند که در حال بررسی علت مقاومت باکتری سل به داروی «ایزونیازید» بودند.

آن‌ها این دارو را با ویتامین C همراه کردند و متوجه شدند که به این روش باکتری سل از بین رفت. سپس محققان پس از انجام آزمایشات متعدد دریافتند که علت از بین رفتن باکتری سل، ویتامین C بوده است نه داروی ایزونیازید.

این کشف می‌تواند در آینده منجر به یافتن راه‌های جدیدی برای مقابله با بیماری‌های عفونی شود.

حدود 650 هزار نفر در سرتاسر جهان، مبتلا به بیماری سل مقاوم به دارو هستند. پس از کشف این روش درمانی در محیط آزمایشگاه، محققان در صدد کاربردی کردن آن در بیماران مبتلا به سل در دنیای واقعی هستند.

به گفته محققان این درمان، بسیار ارزان، مطمئن و بی‌خطر است و همچنین ویتامین C به وفور در دسترس است. این کشف می‌تواند به طرز مؤثری در درمان دیگر بیماری‌های عفونی نظیر سرخک و سیاه‌سرفه نیز به کار رود.

همچنین در تحقیق دیگری مشخص شد که مصرف ویتامین C در دوزهای بالاتر، از پیشرفت سرطان جلوگیری می‌کند.
البته دکتر براون استین اظهار کرده است: نتیجه تحقیق اخیر چندان ما را شگفت‌زده نکرد، زیرا پیش از این نیز ما ویتامین C را هم به صورت خوراکی و هم تزریقی برای مبارزه با بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان به کار می‌بردیم.

دکتر براون استین مصرف 3000 تا 5000 میلی‌گرم ویتامین C را در طول روز برای حفظ سلامتی توصیه کرده است.
نقل از :برنا

کد: 4010 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد بازدید: 2974 ساعت: 9:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت