صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویتامین C باکتریهای مقاوم به دارو را از بین میبرد
ویتامین C باکتریهای مقاوم به دارو را از بین میبرد
در تحقیقی که اخیراً بر روی بیماری سل انجام شده، محققان دریافتهاند که ویتامین C میتواند باکتری سل را که به دارو مقاوم است، از بین ببرد.
به گزارش لقمه، به گفته دکتر براون استین، هنگامی که آنتیبیوتیکها به بازار آمدند، مصرف ویتامینC مورد توجه کمتری قرار گرفت. اما ما در این تحقیق توانایی ویتامین C را در از بین بردن بسیاری از عفونتها از جمله باکتری سل نشان دادیم.
محققان دانشکده پزشکی آلبرت اینشتین دانشگاه یشیوا در نیویورک، هنگامی به این ویژگی ویتامین C پی بردند که در حال بررسی علت مقاومت باکتری سل به داروی «ایزونیازید» بودند.
آنها این دارو را با ویتامین C همراه کردند و متوجه شدند که به این روش باکتری سل از بین رفت. سپس محققان پس از انجام آزمایشات متعدد دریافتند که علت از بین رفتن باکتری سل، ویتامین C بوده است نه داروی ایزونیازید.
این کشف میتواند در آینده منجر به یافتن راههای جدیدی برای مقابله با بیماریهای عفونی شود.
حدود 650 هزار نفر در سرتاسر جهان، مبتلا به بیماری سل مقاوم به دارو هستند. پس از کشف این روش درمانی در محیط آزمایشگاه، محققان در صدد کاربردی کردن آن در بیماران مبتلا به سل در دنیای واقعی هستند.
به گفته محققان این درمان، بسیار ارزان، مطمئن و بیخطر است و همچنین ویتامین C به وفور در دسترس است. این کشف میتواند به طرز مؤثری در درمان دیگر بیماریهای عفونی نظیر سرخک و سیاهسرفه نیز به کار رود.
همچنین در تحقیق دیگری مشخص شد که مصرف ویتامین C در دوزهای بالاتر، از پیشرفت سرطان جلوگیری میکند.
البته دکتر براون استین اظهار کرده است: نتیجه تحقیق اخیر چندان ما را شگفتزده نکرد، زیرا پیش از این نیز ما ویتامین C را هم به صورت خوراکی و هم تزریقی برای مبارزه با بسیاری از بیماریها از جمله سرطان به کار میبردیم.
دکتر براون استین مصرف 3000 تا 5000 میلیگرم ویتامین C را در طول روز برای حفظ سلامتی توصیه کرده است.
نقل از :برنا
کد:
4010
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد
بازدید:
3083
ساعت:
9:29 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4
اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6
خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7
ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8
خواص درمانی لبو را بدانید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9
در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10
آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11
کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است
۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مهمترین عامل شیوع سرطان
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...
پیشگیری از موخوره با تغذیه درست
موخوره در موهای آسیبدیده ایجاد میشود و برای پیشگ...
درمان کردن سرفه با پرتقال
این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه میکند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن
یکی از جدیدترین خبرهای تغذیهای که امروزه به گوش میرسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
خوراکهایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟
باکتریها با تمام راهحلهای ما برای از بین رفتن، مبارزه میکنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی میکنند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است