کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید


می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرات ها هم لذت برد و وزن کم کرد!

به گزارش لقمه، اگر علاقه زیادی به موادغذایی کربوهیدراتی دارید، با در پیش گرفتن رژیم غذایی بدون کربوهیدرات، در زمینه کاهش وزن به موفقیت چندانی دست نمی یابید. اما نگران نباشید، حذف این گروه از موادغذایی تنها راه حل کاهش وزن نیست، بلکه می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرات ها هم لذت برد و وزن کم کرد!

زمان بندی: نتایج بررسی ها نشان می دهد مصرف کالری بیشتر در وسط روز بهتر از مصرف آن در شب است. برای ناهار سالاد پاستا، ساندویچ با نان سبوس دار، برنج، لوبیا و... بخورید. برای شام نیز بیشتر از پروتئین و سبزیجات مصرف کنید و استفاده از کربوهیدرات(Carbohydrates) را بسیار محدود کنید.

درست انتخاب کنید: کربوهیدرات های مناسب منبع مواد مغذی به حساب می آید، غلات سبوس دار و پرفیبر مانند جو دوسر و جو، نان و پاستا تهیه شده از آرد سبوس دار مصرف کنید. مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید و شیرینی تهیه شده با آرد غنی سازی شده را که بدون ایجاد انرژی باعث سیری می شود، محدود کنید.

کربوهیدرات را به تنهایی نخورید:خوردن یک کاسه اسپاگتی یا نان تست داغ و کره بسیار لذت بخش است. اما از آن جا که کربوهیدرات سرشار از کالری است، با خوردن چند لقمه کالری زیاد دریافت می کنید، بدون این که احساس سیری کنید. بنابراین میزان موادغذایی کربوهیدراتی را نصف کنید و بقیه بشقاب را از میوه یا سبزیجات پر کنید تا هم کالری کمتری مصرف کنید و هم احساس گرسنگی نکنید.

نوع سالم تر آن را انتخاب کنید:اگر هوس اسپاگتی(Spaghetti) با پنیر کرده اید، از پنیر کم کالری استفاده کنید. به جای آرد تصفیه شده، در پخت و پز از آرد سبوس دار استفاده کنید.

به اندازه پرس غذا اهمیت دهید:به جای بشقاب از کاسه های کوچک برای خوردن پاستا استفاده کنید. نان اضافه ساندویچ ها را بردارید تا نان کمتری بخورید.

میوه های فیبردار بخورید:اگر چه برخی میوه ها سرشار از کربوهیدرات است، اما ویتامین های با ارزش، آنتی اکسیدان و فیبر لازم بدن را نیز تامین می کند.لذا میوه های غنی از فیبر مانند میوه های توتی، گلابی، کیوی، پرتقال، آلو، هلو و... بخورید تا برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.


نقل از :خراسان

کد: 4018 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 6275 ساعت: 12:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.