تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران


زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟

به گزارش لقمه، باید بدانید موقع غذا خوردن در رستوران فقط محتویات بشقابی که جلویتان می‌گذارند روی اشتها و شیوه غذا خوردنتان تأثیر نمی‌گذارد. بلکه فضای اطراف و مکانی که انتخاب کرده‌اید روی شیوه‌ی غذا خوردن و میزان لقمه‌هایی که می‌خورید تأثیر مستقیم دارد. نور مناسب، فضای آرام و غذای خوب.

به گفته محققان دانشگاه کرنل ایالات متحده‌ی آمریکا تفاوت بین فست‌فود و یک رستورانی با فضای آرام فقط مربوط به کیفیت غذای سرو شده نمی‌باشد. این محققان معتقدند که فضای رستوران تأثیر زیادی در میزان کالری‌های دریافتی دارد.

محققان روی دو گروه سی نفره مطالعاتی انجام دادند. گروه اول در فست‌فودهای معمولی غذا خوردند و گروه دوم روانه‌ی فست‌فودهایی شدند که به صورت رستوران‌های خوب با نور و فضایی آرام از مشتریان پذیرایی می‌کردند. هر دو گروه منوی یکسانی در اختیار داشتند و غذای یکسانی خوردند.

محققان مشاهده کردند اعضای گروه دوم به طور متوسط 175 کالری کمتر از گروه اول دریافت کردند و غذایی که در بشقابشان باقی ماند 18 درصد بیشتر از گروه اول بوده است.

جالب اینجاست که افراد گروه دوم که در یک رستوران خوب غذا خورده بودند غذای خود را بهتر ارزیابی کردند. یعنی این که به عقیده‌ی آن‌ها غذایشان خوشمزه تر بوده است.

در واقع نتایج این پژوهش نشان می‌دهد غذا خوردن در یک محیط آرام باعث می‌شود مردم از غذای خود لذت بیشتری ببرند اما در عین حال میزان کمتری بخورند.

در واقع به نظر می‌رسد بی دلیل نیست که مشتریان دائم فست‌فودهای قدیمی و شلوغ پرخوری می‌کنند و چاق هستند.

محققان معتقدند مردم در رستوران‌ها و فضاهایی با نور مناسب و محیطی آرام پرخوری نمی‌کنند.

اگر شما هم می‌خواهید بیرون از خانه غذا میل کنید و در عین حال دغدغه‌ی تناسب اندام نیز دارید به دنبال جاهای مناسب با نور ملایم و محیطی آرام باشید.


نقل از :تبیان

کد: 2558 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 5788 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.
مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.