تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران


زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟

به گزارش لقمه، باید بدانید موقع غذا خوردن در رستوران فقط محتویات بشقابی که جلویتان می‌گذارند روی اشتها و شیوه غذا خوردنتان تأثیر نمی‌گذارد. بلکه فضای اطراف و مکانی که انتخاب کرده‌اید روی شیوه‌ی غذا خوردن و میزان لقمه‌هایی که می‌خورید تأثیر مستقیم دارد. نور مناسب، فضای آرام و غذای خوب.

به گفته محققان دانشگاه کرنل ایالات متحده‌ی آمریکا تفاوت بین فست‌فود و یک رستورانی با فضای آرام فقط مربوط به کیفیت غذای سرو شده نمی‌باشد. این محققان معتقدند که فضای رستوران تأثیر زیادی در میزان کالری‌های دریافتی دارد.

محققان روی دو گروه سی نفره مطالعاتی انجام دادند. گروه اول در فست‌فودهای معمولی غذا خوردند و گروه دوم روانه‌ی فست‌فودهایی شدند که به صورت رستوران‌های خوب با نور و فضایی آرام از مشتریان پذیرایی می‌کردند. هر دو گروه منوی یکسانی در اختیار داشتند و غذای یکسانی خوردند.

محققان مشاهده کردند اعضای گروه دوم به طور متوسط 175 کالری کمتر از گروه اول دریافت کردند و غذایی که در بشقابشان باقی ماند 18 درصد بیشتر از گروه اول بوده است.

جالب اینجاست که افراد گروه دوم که در یک رستوران خوب غذا خورده بودند غذای خود را بهتر ارزیابی کردند. یعنی این که به عقیده‌ی آن‌ها غذایشان خوشمزه تر بوده است.

در واقع نتایج این پژوهش نشان می‌دهد غذا خوردن در یک محیط آرام باعث می‌شود مردم از غذای خود لذت بیشتری ببرند اما در عین حال میزان کمتری بخورند.

در واقع به نظر می‌رسد بی دلیل نیست که مشتریان دائم فست‌فودهای قدیمی و شلوغ پرخوری می‌کنند و چاق هستند.

محققان معتقدند مردم در رستوران‌ها و فضاهایی با نور مناسب و محیطی آرام پرخوری نمی‌کنند.

اگر شما هم می‌خواهید بیرون از خانه غذا میل کنید و در عین حال دغدغه‌ی تناسب اندام نیز دارید به دنبال جاهای مناسب با نور ملایم و محیطی آرام باشید.


نقل از :تبیان

کد: 2558 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 5865 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.