تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران


زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟

به گزارش لقمه، باید بدانید موقع غذا خوردن در رستوران فقط محتویات بشقابی که جلویتان می‌گذارند روی اشتها و شیوه غذا خوردنتان تأثیر نمی‌گذارد. بلکه فضای اطراف و مکانی که انتخاب کرده‌اید روی شیوه‌ی غذا خوردن و میزان لقمه‌هایی که می‌خورید تأثیر مستقیم دارد. نور مناسب، فضای آرام و غذای خوب.

به گفته محققان دانشگاه کرنل ایالات متحده‌ی آمریکا تفاوت بین فست‌فود و یک رستورانی با فضای آرام فقط مربوط به کیفیت غذای سرو شده نمی‌باشد. این محققان معتقدند که فضای رستوران تأثیر زیادی در میزان کالری‌های دریافتی دارد.

محققان روی دو گروه سی نفره مطالعاتی انجام دادند. گروه اول در فست‌فودهای معمولی غذا خوردند و گروه دوم روانه‌ی فست‌فودهایی شدند که به صورت رستوران‌های خوب با نور و فضایی آرام از مشتریان پذیرایی می‌کردند. هر دو گروه منوی یکسانی در اختیار داشتند و غذای یکسانی خوردند.

محققان مشاهده کردند اعضای گروه دوم به طور متوسط 175 کالری کمتر از گروه اول دریافت کردند و غذایی که در بشقابشان باقی ماند 18 درصد بیشتر از گروه اول بوده است.

جالب اینجاست که افراد گروه دوم که در یک رستوران خوب غذا خورده بودند غذای خود را بهتر ارزیابی کردند. یعنی این که به عقیده‌ی آن‌ها غذایشان خوشمزه تر بوده است.

در واقع نتایج این پژوهش نشان می‌دهد غذا خوردن در یک محیط آرام باعث می‌شود مردم از غذای خود لذت بیشتری ببرند اما در عین حال میزان کمتری بخورند.

در واقع به نظر می‌رسد بی دلیل نیست که مشتریان دائم فست‌فودهای قدیمی و شلوغ پرخوری می‌کنند و چاق هستند.

محققان معتقدند مردم در رستوران‌ها و فضاهایی با نور مناسب و محیطی آرام پرخوری نمی‌کنند.

اگر شما هم می‌خواهید بیرون از خانه غذا میل کنید و در عین حال دغدغه‌ی تناسب اندام نیز دارید به دنبال جاهای مناسب با نور ملایم و محیطی آرام باشید.


نقل از :تبیان

کد: 2558 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2876 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 بهره‌برداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5 آشپزخانه عشق Love’s Kitchen ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
7 چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
8 رستوران‌هایی که از لیدی گاگا و رابرت دنیرو و جاستین تیمبرلیک مشهورترند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
9 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 هزینه‌ی غذا در رستوران های تفلیس چقدر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش قدرت باروری با گیاهان اگر دچار مشکلات هورمونی و بی‌نظمی قاعدگی هستید می‌توانید به گیاهان اعتماد کنید. با ما همراه باشید تا با این گیاهان پرخاصیت آشنایتان کنیم.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.