تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی به یک میلیون تن رسید


معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سال گذشته میزان تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی یک میلیون و 600 هزار تن بود.

به گزارش لقمه، مقصود قربانی اظهار داشت: سال گذشته میزان تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی در حدود یک میلیون و 600 هزار تن بود که پیش‌بینی می‌شود امسال یک میلیون و 200 هزار تن محصولات باغی تولید شود.

وی به آموزش‌هایی که در زمینه محصولات باغی به باغداران انجام می‌شود اشاره و خاطرنشان کرد: در محصولات باغی آموزش روش‌های مسائل فنی، تغذیه‌ایی، بسته‌بندی و سورتینگ به باغداران انجام می‌گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: استان آذربایجان غربی در زمینه تولید محصول سیب رتبه نخست کشور و در تولید محصول انگور رتبه پنجم کشور را دارد.

این مسئول با اشاره به اینکه استان آذربایجان غربی در تولید گردو رتبه سوم را کسب کرده، ابراز داشت: این استان در تولید محصولات باغی رتبه پنجم را دارد.

قربانی اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات استان آذربایجان غربی 117 هزار هکتار است.

وی با بیان اینکه در حدود 7/15 درصد از اراضی استان آذربایجان غربی به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده، خاطرنشان کرد: کل اراضی مستعد آبیاری تحت فشار استان آذربایجان غربی 265 هزار هکتار بوده که حدود 41 هزار و 632 هکتار در استان طرح آبیاری تحت فشار اجرا شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به خسارت سرمازدگی و تگرگ در سال جاری اشاره کرد و عنوان داشت: حدود 45 درصد خسارت سرمازدگی و تگرگ در بهار سال جاری به محصولات باغی استان وارد شده است.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4070 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد بازدید: 2507 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
5 درخواست کشاورزان و باغداران لومان دماوند از دادگستری تهران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
6 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات باغی در سامانه سماک فرداست ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
8 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
9 کاهش شدید دما در ۲۲ استان و هشدار قرمز به کشاورزان/ چطور باغات یخ نزنند ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
10 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهی كه هر سال تكرار می‌شود به‌رغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ در روزها و شب‌های محرم استفاده شد.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.