تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی به یک میلیون تن رسید


معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سال گذشته میزان تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی یک میلیون و 600 هزار تن بود.

به گزارش لقمه، مقصود قربانی اظهار داشت: سال گذشته میزان تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی در حدود یک میلیون و 600 هزار تن بود که پیش‌بینی می‌شود امسال یک میلیون و 200 هزار تن محصولات باغی تولید شود.

وی به آموزش‌هایی که در زمینه محصولات باغی به باغداران انجام می‌شود اشاره و خاطرنشان کرد: در محصولات باغی آموزش روش‌های مسائل فنی، تغذیه‌ایی، بسته‌بندی و سورتینگ به باغداران انجام می‌گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: استان آذربایجان غربی در زمینه تولید محصول سیب رتبه نخست کشور و در تولید محصول انگور رتبه پنجم کشور را دارد.

این مسئول با اشاره به اینکه استان آذربایجان غربی در تولید گردو رتبه سوم را کسب کرده، ابراز داشت: این استان در تولید محصولات باغی رتبه پنجم را دارد.

قربانی اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات استان آذربایجان غربی 117 هزار هکتار است.

وی با بیان اینکه در حدود 7/15 درصد از اراضی استان آذربایجان غربی به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده، خاطرنشان کرد: کل اراضی مستعد آبیاری تحت فشار استان آذربایجان غربی 265 هزار هکتار بوده که حدود 41 هزار و 632 هکتار در استان طرح آبیاری تحت فشار اجرا شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به خسارت سرمازدگی و تگرگ در سال جاری اشاره کرد و عنوان داشت: حدود 45 درصد خسارت سرمازدگی و تگرگ در بهار سال جاری به محصولات باغی استان وارد شده است.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4070 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد بازدید: 2535 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
6 درخواست کشاورزان و باغداران لومان دماوند از دادگستری تهران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
7 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات باغی در سامانه سماک فرداست ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
9 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10 کاهش شدید دما در ۲۲ استان و هشدار قرمز به کشاورزان/ چطور باغات یخ نزنند ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
11 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.