تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران


پایگاه خبری لقمه: سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، گفت: با ورود شبکه تعاون روستایی برای خرید لیمو ترش در استانهای جنوبی، بهای این محصول به نفع باغداران متعادل شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، غلامرضا هادربادی، سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بر اساس سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و تأکید وزیر، خرید لیمو ترش در استان هرمزگان و جنوب کرمان آغاز شده و تا متعادل شدن بازار این محصول ادامه خواهد یافت.
 
وی با بیان اینکه، مراکز خرید لیمو در استان‌های مذکور تجهیز شده و تحویل لیمو از باغداران آغاز شده است، تصریح کرد: این مراکز آماده خرید توافقی لیمو ترش مرغوب با قیمت حداکثر ۱۰ هزار تومان از باغداران هستند.
 
به گفته هادربادی، خرید لیمو توسط مراکز خرید و تعیین کیفیت آن زیر نظر اعضا کمیسیون استانی شامل نماینده مباشر، نماینده مدیریت تعاون روستایی و نماینده جهاد کشاورزی انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: با توجه به فساد پذیری، بلافاصله پس از خرید محصول باغدار، نسبت به فرآوری و تبدیل آن به لیموی خشک یا سایر فرآورده‌ها اقدام می‌شود.
 
سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه وجه خرید لیموترش پس از ثبت در سامانه، به حساب باغداران واریز می‌شود، گفت: این شیوه خرید تنها جهت حمایت از باغداران در شهرستان‌های هدف با نظارت و مسؤولیت کارگروه خرید توافقی استان و مباشرت تشکل‌های ذی ربط استانی در حال انجام است.
 
هادربادی افزود: محصول لیمو ترش فقط از باغداران منطقه با ارائه گواهی تولید، صادر شده از سوی جهاد کشاورزی خریداری می‌شود، بنابراین خرید از عوامل واسطه و دلال، ممنوع و تخلف محسوب می‌شود.
 
وی در پایان گفت: یکی از مزایای خرید توافقی، این است که محصول به طور مستقیم از باغدار و تولیدکننده خریداری می‌شود و هیچ واسطه‌ای در این زنجیره دخالت نمی‌کند؛ این گونه خریدها در شرایطی که قیمت بازار کمتر از قیمت تمام شده محصول است، با پیشگیری از زیانِ کشاورز، قیمت بازار را به نفع تولیدکننده محصول. متعادل می‌کند.
 
سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، گفت: با ورود شبکه تعاون روستایی برای خرید لیمو ترش در استان‌های جنوبی، بهای این محصول به نفع باغداران متعادل شده است.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15302 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 725 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
3 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
11 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین D و بیماری سل

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
غذای متنوع بخورید اما سالم سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.