آموزش دوخت سرویس دم‌کنی


در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.

به گزارش لقمه، دم‌کنی‌ها یکی از وسایل مورد نیاز هر آشپزخانه ای هستند که معمولا بانوان اقدام به دوخت آن ها با سلیقه و هنر خود می کنند. در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.


▪ وسایل مورد نیاز:
ـ پارچه پاناما
ـ پارچه ی ساتن رنگی(به رنگ دلخواه)
ـ هویه
ـ شابلون
ـ پارچه ی ساتن کرم(برای زمینه ی کار )
ـ ابر به اندازه ی دم کنی ها

نحوه دوخت :
در ابتدا قطر یکی از دم‌کنی‌ها را اندازه میگیریم که ما کوچک ترین سایز را اندازه گرفته‌ایم بیست و دوسانتیمتر میباشد.
دایره‌ای با قطر دو سانتیمتر کمتر از ابر جدا می کنیم و از پارچه ساتن کرم دو دایره و از پارچه پاناما یک دایره به اندازه ی قطر اصلی یعنی بیست و دو جدا می کنید.
طرح شابلونی را روی ساتن رنگی دلخواه قرار داده و دور آن را مطابق شکل هویه می کنید.
طرح خارج شده را وسط پارچه ساتن کرم قرار داده وداخل طرح شابلونی را هویه می کنید
مطابق شکل این قسمت از کار را روی ابر وزیر این ساتن را پارچه پاناما قرار می دهیم تا بین طرح شابلونی هویه شده و ابر پارچه پاناما باشد و ابر دیده نشودودر طرف دیگر ابر پارچه ساتن کرم قرار داده و دور کار را هویه می‌کنیم .
از پارچه ساتن کرم به اندازه ده سانتیمتر در چهار سانتیمتر بریده دور آن را ساده به صورت خط صاف هویه میکنیم بعد آنرا مطابق شکل مثل بند درست می‌کنید و در بالای دم کنی با یک سوراخ هویه می‌کنیم. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :vista.ir

کد: 4144 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ خرداد بازدید: 7157 ساعت: 11:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
9 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
11 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت