طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا


فریتاتا (Frittata) غذایی ایتالیایی با تخم مرغ مثل کوکو است؛ که اغلب با مواد مختلف از قبیل سبزیجات، میوه‌ها، پنیر و پاستا غنی می‌شود.

• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازی و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو پیمانه کدوی سبز یا کدو حلوایی خرد شده
• 250 گرم برنج (پخته)
• 425 گرم لوبیای قرمز یا نخود (پخته)
• 6 عدد تخم مرغ (هم زده)
• ¼ پیمانه شیر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ چایخوری پودر فلفل سیاه
• یک پیمانه پنیر چدار یا سوئیسی
• گوجه فرنگی گیلاسی (اختیاری)
• جعفری تازه (اختیاری)

طرز پخت

1. در یک تابه بزرگ روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید. کدو را اضافه کنید و تا حدی آن را تفت دهید که کمی ترد شود.

2. برنج و لوبیا را جداگانه بپزید. برنج پخته شده را به همراه لوبیای پخته شده به تابه اضافه کنید. آنها را آرام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

3. در یک کاسه متوسط تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مایع تخم مرغ را به مخلوط برنج که در تابه قرار دارد، اضافه کنید. آن را با حرارت ملایم بپزید. تا زمانی که تخم مرغ به خوبی خود را بگیرد و سفت شود، اجازه دهید روی حرارت بماند. روی آن پنیر بپاشید. در صورت تمایل با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

• کالری: 490
• چربی: 27 گرم
• کلسترول: 312 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 7 گرم
• کربوهیدرات: 57 گرم
• چربی اشباع نشده: 2 گرم
• فیبر: 6 گرم
• پروتئین: 26 گرم
• ویتامین A: 919 میلی گرم
• ویتامین C: 11 میلی گرم
• سدیم: 912 میلی گرم
• پتاسیم: 598 میلی گرم
• کلسیم: 61 میلی گرم
• آهن: 3 گرم




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4162 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ خرداد بازدید: 3263 ساعت: 2:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش پخت فریتاتای برنج و لوبیا؛ غذای مکزیکی ۱۳۹۳ جمعه ۲۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدو حلوایی برای موهای آسیب دیده معجزه می کند! کدو حلوایی با داشتن غنی‌ترین ریزمغذی‌ها، مجهز به سلاح‌هایی موثر برای مقابله با بیماری‌هاست.
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.