نوشیدن چه شیرهایی موجب سرطان کبد می‌شود + فایل صوتی


دکتر آراسب دباغ مقدم گفت: شیر دام‌هایی که نان کپک زده می‌خورند موجب سرطان کبد می‌شود.


لقمه: «دکتر آراسب دباغ‌مقدم» کارشناس صنایع غذایی گفت: عدم نگهداری مناسب نان، باعث می‌شود که به‌سرعت دچار ماندگی و کهنگی شود و در نتیجه قابل خوردن نباشد. نان کپک زده سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید می‌کند که در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دام‌ها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما می‌شود و عوارضی چون سرطان کبد ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: در مرحله بعد، مردم مجبور می‌شوند قسمت اعظم نان مانده را دور بریزند که گاهی همین نان مانده به «نان‌خشکی‌ها» فروخته می‌شود، که این کار هم ضررهای خاص خود را دارد.

کارشناس صنایع غذایی در خصوص مضرات فروش نان مانده به «نان‌خشکی‌ها»، تاکید کرد: «نان‌خشکی‌ها»، نان‌های مانده را به شکل نامناسب و غیر اصولی در یکجا جمع می‌کنند و در نتیجه نان‌ها کپک می‌زند و این نان کپک‌زده، بعد، به دامداری‌هایی برای استفاده به عنوان خوراک دام فروخته می‌شود. نان کپک زده بعدها سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید می‌کند.

وی افزود: در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دام‌ها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما می‌شود و عوارضی ایجاد می‌کند که سرطان کبد از جمله این عوارض است.



نقل از :ایصدا

کد: 427 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۷ مهر بازدید: 4539 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
4 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
5 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
6 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
7 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
8 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
9 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
10 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
آمپول ضدچاقی تولید شد با کم شدن میزان تحرک بدن و ورزش نکردن بسیاری از افراد دچار چاقی می شوند،به همین دلیل دانش پژوهان دانشکده پزشکی هاوارد ،دست به تولید امپول ضدچاقی کرده اند ،که می تواند فواید ورزش را در بدن تقلید کند.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.