نوشیدن چه شیرهایی موجب سرطان کبد می‌شود + فایل صوتی


دکتر آراسب دباغ مقدم گفت: شیر دام‌هایی که نان کپک زده می‌خورند موجب سرطان کبد می‌شود.


لقمه: «دکتر آراسب دباغ‌مقدم» کارشناس صنایع غذایی گفت: عدم نگهداری مناسب نان، باعث می‌شود که به‌سرعت دچار ماندگی و کهنگی شود و در نتیجه قابل خوردن نباشد. نان کپک زده سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید می‌کند که در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دام‌ها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما می‌شود و عوارضی چون سرطان کبد ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: در مرحله بعد، مردم مجبور می‌شوند قسمت اعظم نان مانده را دور بریزند که گاهی همین نان مانده به «نان‌خشکی‌ها» فروخته می‌شود، که این کار هم ضررهای خاص خود را دارد.

کارشناس صنایع غذایی در خصوص مضرات فروش نان مانده به «نان‌خشکی‌ها»، تاکید کرد: «نان‌خشکی‌ها»، نان‌های مانده را به شکل نامناسب و غیر اصولی در یکجا جمع می‌کنند و در نتیجه نان‌ها کپک می‌زند و این نان کپک‌زده، بعد، به دامداری‌هایی برای استفاده به عنوان خوراک دام فروخته می‌شود. نان کپک زده بعدها سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید می‌کند.

وی افزود: در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دام‌ها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما می‌شود و عوارضی ایجاد می‌کند که سرطان کبد از جمله این عوارض است.



نقل از :ایصدا

کد: 427 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۷ مهر بازدید: 4354 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
7 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ امروزه در تمام کتابهایی که در ارتباط با دوران بارد...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

8 تا از بدترین عادت‌های غذایی هیچ کس بی عیب و نقص نیست و تقریباً هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اصول تغذیه‌ی سالم را مو به مو رعایت می‌کند حتی خود متخصصان تغذیه.
چرا استقلالی‌ها لاغر‌ترند؟! اگر می‌خواهید لاغر شوید می‌توانید دیوار‌های اتاق ناهار خوری را آبی کنید.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.