به گزارش لقمه، ماهی سالمون (salmon) همچنین عملکرد مغز را تقویت میکند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید.• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 15 دقیقه • زمان پخت و برشته شدن: 10 دقیقه مواد لازم • 450 گرم فیله بی استخوان سالمون، به 4 بخش تقسیم کنید • یک عدد لیمو ترش • یک قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده • یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریز شده • یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده • نصف قاشق چایخوری نمک • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • دو قاشق غذاخوری کره آب شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوست لیمو را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید. کنار بگذارید. لیمو را نصف کنید. در یک کاسه پوست رنده شده لیمو، سبزیجات، نمک، فلفل و کره را با هم مخلوط کنید و روی سالمون بمالید. 2. تابه مخصوص فر را چرب کنید. سمت سبزیجات خورده سالمون را کف تابه بگذارید. سه دقیقه بپزید تا طلایی شود. سالمون را برگردانید، آب لیمو بریزید و 3 تا 7 دقیقه دیگر آن را داخل فر بپزید. 3. سالمون را داخل ظرف قرار دهید، از سس داخل تابه روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست