دستور پخت سالمون با سبزیجات


سالمون یک ماهی چرب و سرشار از امگا 3 و پروتئین است. این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.

به گزارش لقمه، ماهی سالمون (salmon) همچنین عملکرد مغز را تقویت می‌کند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید.


• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 15 دقیقه

• زمان پخت و برشته شدن: 10 دقیقه


مواد لازم

• 450 گرم فیله بی استخوان سالمون، به 4 بخش تقسیم کنید

• یک عدد لیمو ترش

• یک قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده

• یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریز شده

• یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• دو قاشق غذاخوری کره آب شده


طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوست لیمو را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید. کنار بگذارید. لیمو را نصف کنید. در یک کاسه پوست رنده شده لیمو، سبزیجات، نمک، فلفل و کره را با هم مخلوط کنید و روی سالمون بمالید.

2. تابه مخصوص فر را چرب کنید. سمت سبزیجات خورده سالمون را کف تابه بگذارید. سه دقیقه بپزید تا طلایی شود. سالمون را برگردانید، آب لیمو بریزید و 3 تا 7 دقیقه دیگر آن را داخل فر بپزید.

3. سالمون را داخل ظرف قرار دهید، از سس داخل تابه روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4291 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير بازدید: 4220 ساعت: 11:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جمع‌آوری شیرخشک‌های فرانسوی آلوده به سالمونلا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
2 درمان درد مفاصل با این خوراکی ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
3 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
4 نرخ جدید انواع ماهی در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
5 تخم‌مرغ خراب عامل بیماری حصبه‌ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 کمبود ویتامین D در بارداری برای رشد کودک مضر است ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
7 بهترین روش برای کنترل اشتها مصرف چربی های سالم است ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
8 مسمومیت غذایی به DNA آسیب می رساند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
9 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 نكات طلایی در طبخ و مصرف ماهی سالمون ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
11 آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.