۸۰ درصد ایرانی‌ها میوه و سبزیجات به مقدار کافی مصرف نمی‌کنند


معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: ۸۰ درصد مردم کشور میوه و سبزیجات به مقدار کافی مصرف نمی‌کنند.

به گزارش لقمه، "فاطمه رخشانی" در مراسم رونمایی از سند ارتقا سلامت کشور گفت: وزارت بهداشت برای رسیدن به ارتقای سلامت مردم تنها نباید به فکر ارائه خدمات، ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها باشد زیرا این تنها بخشی از وظایف این وزارتخانه است.

وی رصد کردن عواملی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد بخش عمده‌ای از وظایف وزارت بهداشت دانست، افزود: در این صورت است که وزارت بهداشت به عنوان مدعی العموم سلامت مردم هر جایی که به دلیل تصویب قوانین، تغییر محیطی یا عوامل اجتماعی سلامت مردم به خطر می‌افتد می‌تواند نقش تولیت خود را ایفا کند.

رخشانی یکی از دلایل کند بودن افزایش طول عمر در ایران را از دست دادن جوانان در سوانح عنوان کرد و افزود: همین مساله باعث شده است که در افزایش طول عمر با مشکل مواجه شویم.

وی افزود: اگرچه مرگ و میر کودکان زیر یک و پنج سال به دلیل بیماری‌های عفونی را کنترل کرده‌ایم اما می‌بینیم که کودکان به دلیل وقوع حادثه در این سنین فوت می‌کنند.

رخشانی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت باید نقشی بیش از این‌ها در راستای ارتقای سلامت مردم ایفا کند، افزود: البته تنها سلامت جسمی مد نظر نیست بلکه سلامت روح و روان و معنوی نیز مورد توجه است و این وزارتخانه برای ارتقای آن‌ها باید پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

وی به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اشاره کرد و افزود: از زمان تشکیل این شورا ۹۷ مصوبه داشته‌ایم که تعدادی از آن‌ها اجرایی نشده است.

رخشانی آخرین مصوبه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را سند ملی ارتقای سلامت عنوان کرد و افزود: در سند ملی ارتقای سلامت تمامی وظایف دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در زمینه سلامت مردم مشخص شده است.

وی با تاکید بر اینکه براساس این سند تمامی طرح‌های بزرگ کشور باید پیوست سلامت داشته باشند، افزود: سند ملی فعالیت بدنی، سند ملی رشد و تکامل همه جانبه کودک، سند ملی پیشگیری و درمان، کاهش آسیب و بازتوانی مصرف الکل به تصویب رسیده است که به طور حتم این اسناد در راستای ارتقای سلامت مردم نقش خوبی را ایفا خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این اسناد در راستای کاهش بیماریهای غیر واگیر به تصویب رسیده است، افزود: ۶۰ درصد از مردم جامعه فعالیت بدنی لازم را ندارند و با توجه به بررسی‌هایی هم که در سال‌های اخیر انجام شده است با تغییر عمده‌ای در این زمینه مواجه نبوده‌ایم.

رخشانی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مردم کشور میوه و سبزیجات به مقدار کافی مصرف نمی‌کنند، افزود: نکته جالب توجه این است که در استان‌های برخوردار که دسترسی به سبزیجات و میوه جات بالاست، مصرف به اندازه کافی نیست.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایلنا

کد: 4342 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۹ تير بازدید: 2129 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
7 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
11 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
غذاهای پرخاصیت و ضد پیری را بشناسید تلاش کنید چربی اشباع شده بیش از 7 درصد کالری دریافتی شما را تشکیل ندهد. غذاهای پر خاصیت مانند شکلات تلخ را فراموش نکنید.