ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست!


معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.

 به گزارش لقمه، یحیی ابطالی معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر استفاده از واکس پارافین در محصولاتی مانند مرکبات و سیب و خطر سرطان زا بودن این ماده، اظهار داشت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و هیچ مشکلی هم ندارد.

وی تصریح کرد: پارافین سرطان‌زا نیست و صادرات سیب در تمام دنیا با پوشش پارافین انجام می‌شود ضمن اینکه استفاده از این محصول در شرایط و دز توصیه شده مشکلی ایجاد نمی‌کند.

معاون سازمان حفظ نباتات در پاسخ به این پرسش که برخی توصیه می‌کنند هنگام خوردن سیب پوست آن کنده شود، آیا این کار لزوما باید انجام شود؟ گفت: این توصیه بدی نیست اما اصل قضیه که همان پارافین است نیز مشکلی ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7718 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر بازدید: 1452 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با گیاهان دارویی سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید؟ ۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
2 با خوردن انگور با دانه هایش به جنگ سلول های سرطانی بروید ۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
3 ارتباط مایع ظرفشویی با پوست دست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
4 این میوه جالیزی را بدون پوست بخورید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 کشفیات جدید درباره فواید سبوس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 میوه دوریان خواص درمانی فراوانی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
7 تقویت مو و پوست و ناخن با موادغذایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
8 آلوئه ورا در درمان و بهبود جای زخم‌های آکنه موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
9 اگر با دستکش ظرفشویی قهر کرده اید، بهتر است بخوانید!!! ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
10 خواص بیشمار زنجبیل برای سلامت و زیبایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
11 غذاهایی که سلامت پوست شما را به خطر می اندازند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.