ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست!


معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.

 به گزارش لقمه، یحیی ابطالی معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر استفاده از واکس پارافین در محصولاتی مانند مرکبات و سیب و خطر سرطان زا بودن این ماده، اظهار داشت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و هیچ مشکلی هم ندارد.

وی تصریح کرد: پارافین سرطان‌زا نیست و صادرات سیب در تمام دنیا با پوشش پارافین انجام می‌شود ضمن اینکه استفاده از این محصول در شرایط و دز توصیه شده مشکلی ایجاد نمی‌کند.

معاون سازمان حفظ نباتات در پاسخ به این پرسش که برخی توصیه می‌کنند هنگام خوردن سیب پوست آن کنده شود، آیا این کار لزوما باید انجام شود؟ گفت: این توصیه بدی نیست اما اصل قضیه که همان پارافین است نیز مشکلی ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7718 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر بازدید: 1893 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان های خانگی رفع چین و چروک پیشانی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
2 معجون سرکه سیب؛ با این معجون جلوی فین‌فین‌تان را بگیرید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
3 گیاهان مفید برای پوست،سرطان پوست را بشناسید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 فواید روغن نارگیل برای پوست ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
5 خواص درمانی پوست پرتقال را بشناسید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
6 پوسته تخم مرغ ناقل آنفولانزای پرندگان است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
7 حفظ سلامت پوست با ویتامین ها ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
8 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
9 با خوردن پوست موز سلامت روده هایتان را تضمین کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
10 چگونه لیموترش را با پوست بخوریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
11 خواص شگفت انگیز روغن کنجد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کمبودهایی مثل آب شما را سرمایی می کند پایگاه خبری لقمه: گاهی فرقی نمی کند هوا خوب است یا...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟ محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.

حامیان