تابستان فصل وفور ویتامین D


بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تابستان و کمترین مقدار آن در زمستان است.

به گزارش لقمه، محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند: این یافته می‌تواند ما را در فهم بهتر نقش ویتامین "D" در بیماری‌های فصلی کمک کند.

ویتامین "D" از طریق پوست در هنگامی که پوست در معرض نور خورشید قرار می گیرد جذب می‌شود. ویتامین D تولید شده به استخوان کمک می‌کند تا کلسیم را بهتر جذب کند و از پوکی استخوان جلوگیری کند. محققان همچنین معتقدند ویتامین D نقش مهمی در بهبود بیماری‌های فصلی به ویژه آنفلوانزا دارد.

برای این مطالعه محققان میزان ویتامین D موجود در 3.4 میلیون نمونه خونی در آمریکا را از سال 2006 تا 2011 به صورت هفتگی مورد اندازه گیری قرار دادند که نتایج آن در مجله PLOS ONE به چاپ رسیده است.

محققان می گویند: حتی با رعایت رژیم مناسب باز هم ویتامین D در تابستان در بدن بیشتر است و این مهم فقط به دلیل وجود نور آفتاب است.

در گذشته نیز ارتباط نور خورشید و ویتامین D آشکار شده بود اما این مطالعه با دقت زیاد و در سطح گسترده در مورد میزان متفاوت سطح ویتامین D در زمان های مختلف سال انجام شده که می توان از این طریق ارتباط آن را با بیماری‌های فصلی مورد بررسی قرار داد.

در غذاها نیز میزان متفاوت ویتامین دی وجود دارد از جمله در زرده تخم مرغ، شیر، غلات، ماهی های چرب مثل ماهی قزل آلا، ماهی ساردین و شاه ماهی. مورد دیگری که می توان از طریق آن دریافت ویتامین D را بالا برد مصرف مکمل‌هاست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4357 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۱ تير بازدید: 4883 ساعت: 10:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
حفظ خونسردی با نعناع گرچه در گذشته استرس آنقدرها هم شایع نبود، اما طب سنتی نسخه‌های ضداضطراب موثری دارد که می‌تواند در قرن بیست و یکم به کمک شما بیاید تا بار دیگر لذت آرامش را بچشید.