روش تهیه سالاد سیب زمینی سیسیلی


زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 12 دقیقه زمان خنک شدن: یک ساعت تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• یک عدد لیمو
• 700 گرم سیب زمینی قرمز (سیب زمینی معمولی هم می شود)
• 225 گرم لوبیا سبز تازه خرد شده
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری کیپر
• 3 عدد ماهی کولی له شده با چنگال
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 2 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده – هر تخم مرغ شش قسمت شود
• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
• 1/3 پیمانه زیتون سبز درشت خرد شده
• ¼ پیمانه برگ های ریحان تازه
• نمک

طرز تهیه

1. پوست لیموترش را رنده و به اندازه دو قاشق چایخوری از آن تهیه کنید. آب لیمو را بگیرید. حدود سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به دست می آید. آن را کناری بگذارید. در قابلمه ای بزرگ سیب زمینی ها را آب پز کنید تا کاملا بپزند. 5 دقیقه آخر لوبیای سبز تازه را به آن اضافه کنید. سپس هر دو را آبکش کنید یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه بزرگ روغن، دو قاشق چایخوری پوست لیمو، سه قاشق غذاخوری آب لیمو، کیپر، سیر، فلفل سیاه و پوره ماهی کولی را با هم مخلوط کنید.
3. در یک کاسه بزرگ دیگر سیب زمینی ها را به همراه نیمی از سس بریزید. تخم مرغ، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان و باقی سس ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. نمک و فلفل آن را تست کنید تا کافی باشد.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4399 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۸ تير بازدید: 3323 ساعت: 11:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت