مواد لازم
• یک عدد لیمو
• 700 گرم سیب زمینی قرمز (سیب زمینی معمولی هم می شود)
• 225 گرم لوبیا سبز تازه خرد شده
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری کیپر
• 3 عدد ماهی کولی له شده با چنگال
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 2 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده – هر تخم مرغ شش قسمت شود
• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
• 1/3 پیمانه زیتون سبز درشت خرد شده
• ¼ پیمانه برگ های ریحان تازه
• نمک
طرز تهیه
1. پوست لیموترش را رنده و به اندازه دو قاشق چایخوری از آن تهیه کنید. آب لیمو را بگیرید. حدود سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به دست می آید. آن را کناری بگذارید. در قابلمه ای بزرگ سیب زمینی ها را آب پز کنید تا کاملا بپزند. 5 دقیقه آخر لوبیای سبز تازه را به آن اضافه کنید. سپس هر دو را آبکش کنید یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه بزرگ روغن، دو قاشق چایخوری پوست لیمو، سه قاشق غذاخوری آب لیمو، کیپر، سیر، فلفل سیاه و پوره ماهی کولی را با هم مخلوط کنید.
3. در یک کاسه بزرگ دیگر سیب زمینی ها را به همراه نیمی از سس بریزید. تخم مرغ، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان و باقی سس ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. نمک و فلفل آن را تست کنید تا کافی باشد.
بازگشت به صفحه نخست