دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه


کاچی، نوعی دسر اصیل ایرانی است که بسیار هم مقوی و خوشمزه است و بر سر سفره افطاری نیز مناسب است.

مواد لازم:

آرد گندم: دو پیمانه

شکر: چهار پیمانه
 
روغن جامد: دو پیمانه

آب: شش الی هفت پیمانه

زعفران: به اندازه لازم

گلاب: یک پیمانه


طرز تهیه:

آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید. بعد از چند جوش مایع را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کاهش پیدا کند.

در این مرحله آرد را در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. کم کم شربت را روی آرد بریزید و مرتب هم بزنید.

این کار را به این دلیل باید انجام دهید که کاچی ته نگیرد و به روغن بیفتد. (اگر کاچی سفت بود کمی آب اضافه کنید.)

کاچی را در دیس بریزید و بگذارید خنک شود و بعد آن را برش بزنید. سپس در ظرف مناسب بگذارید و روی آن را با مغز پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4496 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير بازدید: 5615 ساعت: 8:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه در دوران عادت ماهانه ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
2 5 غذای محلی همدان ثبت ملی می‌شود ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي
3 شیوه آماده کردن موكاچینو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.