مواد لازم:
آرد گندم: دو پیمانه
شکر: چهار پیمانه
روغن جامد: دو پیمانه
آب: شش الی هفت پیمانه
زعفران: به اندازه لازم
گلاب: یک پیمانه
طرز تهیه:
آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید. بعد از چند جوش مایع را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کاهش پیدا کند.
در این مرحله آرد را در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. کم کم شربت را روی آرد بریزید و مرتب هم بزنید.
این کار را به این دلیل باید انجام دهید که کاچی ته نگیرد و به روغن بیفتد. (اگر کاچی سفت بود کمی آب اضافه کنید.)
کاچی را در دیس بریزید و بگذارید خنک شود و بعد آن را برش بزنید. سپس در ظرف مناسب بگذارید و روی آن را با مغز پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.
بازگشت به صفحه نخست