5 غذای محلی همدان ثبت ملی می‌شود


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان اعلام کرد: پرونده ثبت ملی پنج غذای محلی همدان آماده شده و به زودی به ثبت خواهند رسید.

به گزارش لقمه، علیرضا ایزدی افزود: غذاهای محلی، مواد خوراکی و شیرینی‌جات بخش از فرهنگ و سبک و سیاق زندگی مردم را نشان می‌دهند و باید در راستای معرفی و ترویج آنها بین مردم تلاش شود.

وی با بیان اینکه آیین شیره‌پزی همدان به ثبت ملی رسیده است، ادامه داد: کاچی، سرداشی، آبگوشت بزباش، کلم و یخنی از جمله غذاهای محلی همدان هستند که پرونده آنها برای ثبت ملی آماده شده است.

ایزدی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته تا غذاهای محلی همدان در ایام جشنواره زمستانی در نمایشگاه 14 استان زاگرس‌نشین عرضه شود.



کد: 2766 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي بازدید: 4787 ساعت: 5:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير
2 تغذیه در دوران عادت ماهانه ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
3 شیوه آماده کردن موكاچینو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت