5 غذای محلی همدان ثبت ملی می‌شود


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان اعلام کرد: پرونده ثبت ملی پنج غذای محلی همدان آماده شده و به زودی به ثبت خواهند رسید.

به گزارش لقمه، علیرضا ایزدی افزود: غذاهای محلی، مواد خوراکی و شیرینی‌جات بخش از فرهنگ و سبک و سیاق زندگی مردم را نشان می‌دهند و باید در راستای معرفی و ترویج آنها بین مردم تلاش شود.

وی با بیان اینکه آیین شیره‌پزی همدان به ثبت ملی رسیده است، ادامه داد: کاچی، سرداشی، آبگوشت بزباش، کلم و یخنی از جمله غذاهای محلی همدان هستند که پرونده آنها برای ثبت ملی آماده شده است.

ایزدی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته تا غذاهای محلی همدان در ایام جشنواره زمستانی در نمایشگاه 14 استان زاگرس‌نشین عرضه شود.



کد: 2766 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي بازدید: 4662 ساعت: 5:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير
2 تغذیه در دوران عادت ماهانه ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
3 شیوه آماده کردن موكاچینو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت