صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم
عدم صلاحیت فروشگاههای اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است
صادرات جو پرک ممنوع شد
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد
چرا دندان عقل داریم؟
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
مجله لقمه
ویژه نامه محرم و صفر
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
5 غذای محلی همدان ثبت ملی میشود
5 غذای محلی همدان ثبت ملی میشود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان اعلام کرد: پرونده ثبت ملی پنج غذای محلی همدان آماده شده و به زودی به ثبت خواهند رسید.
به گزارش لقمه، علیرضا ایزدی افزود: غذاهای محلی، مواد خوراکی و شیرینیجات بخش از فرهنگ و سبک و سیاق زندگی مردم را نشان میدهند و باید در راستای معرفی و ترویج آنها بین مردم تلاش شود.
وی با بیان اینکه آیین شیرهپزی همدان به ثبت ملی رسیده است، ادامه داد: کاچی، سرداشی، آبگوشت بزباش، کلم و یخنی از جمله غذاهای محلی همدان هستند که پرونده آنها برای ثبت ملی آماده شده است.
ایزدی اظهار کرد: برنامهریزیهای لازم صورت گرفته تا غذاهای محلی همدان در ایام جشنواره زمستانی در نمایشگاه 14 استان زاگرسنشین عرضه شود.
کد:
2766
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي
بازدید:
4641
ساعت:
5:06 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير
2
تغذیه در دوران عادت ماهانه
۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
3
شیوه آماده کردن موكاچینو
۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند
پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...
انار ارگانیک در کاشمر تولید میشود
با اجرای وسیعترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...
آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید میكند
نتایج یك مطالعه جدید نشان میدهد كه تماس مادران با...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانشآموزان
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول میداند و میگوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
وقتی چاقی ژنتیكی میشود
بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان میدهند و بعضی خیلی زود سیر میشوند و از غذا خوردن دست میكشند.
میوههایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بینظیر است
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شدهاند گویی هر کدام از گیاهان و میوههای قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماریها به شمار میروند.
از بین بردن پف زیر چشم با مواد غذایی
پف زیر چشم تان را اینگونه از بین ببرید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است