صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
شیوه آماده کردن موكاچینو
شیوه آماده کردن موكاچینو
لقمه: درست کردن انواع مختلف قهوه مهارت های خاص خودش را می طلبد که در زیر طرز تهیه یکی از آنها را آموزش می دهیم.
مواد اولیه :
سس شکلات خیلی غلیظ - 30 گرم
شیرِ داغ - یک پیمانه
مخلوط کاکائو و شکر - یک قاشق چایخوری
قهوه ی اسپرسو - 10 گرم
کفِ شیر - به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا درون لیوان مورد نظر سُسِ غلیظِ شکلات را ریخته، از مخلوط پودر کاکائو و شکر روی شکلات استفاده کنید. قهوه اسپرسو را دَم کرده، شیر را به آرامی روی مواد بریزید و سپس قهوه ی اسپرسو را به آرامی از مرکز لیوان روی شیر بریزید. این کار باعث می شود سُس شکلات و قهوه وسط شیر قرار بگیرید. در این مرحله کف شیر را روی قهوه ریخته و روی کفِ شیر را با سُس شکلات تزیین کنید.
کد:
1058
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير
بازدید:
5274
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
4
پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
5
کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6
چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
7
جامجهانی قهوه چگونه برگزار میشود؟
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
8
صبحانه چه غذاهایی نخوریم
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
9
آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟
۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
10
گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون
۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
11
آیا قهوه برای سلامتی مفید است ؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پیشگیری از سرطان با تغذیه
امروزه به طور گستردهای در تمام دنیا این باور که م...
غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟
یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...
اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آرامش در خواب با این دمنوشها
یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوشها و نوشیدنیها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
رژیم غذایی زنانه!
مصرف مكملهای روغن ماهی به مدت 10 سال، خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش میدهد.
تأثیر نور و صدا روی نحوهی غذا خوردن در رستوران
زمانی که به رستوران میروید به چه چیزی دقت میکنید؟ کیفیت غذا؟ قیمتها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟
تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پردرآمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه بهدست میآورند، زحمت زیادی میكشند و آنقدر روشهای جدید ابداع كردهاند كه رئیس سازمان غذا و دارو میگوید شناسایی این تقلبها نیازمند خلاقیت است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است